Exclusiv. Cum au devenit cele mai bune prietene Drăgușanca și Sălăgean după ce l-au împărțit pe Bodi

Exclusiv. Cum au devenit cele mai bune prietene Drăgușanca și Sălăgean după ce l-au împărțit pe Bodi
Au disputat același bărbat la un moment dat, i-au purtat numele și inelul, dar după ce s-au separat ambele de el, au devenit cele mai bune prietene, probabil tocmai pentru că aveau subiecte comune de discuție. Acum își iau fetele de la grădiniță împreună, merg la petreceri împreună și chiar gătesc, acasă, tot împreună.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au devenit super prietene după ce aceasta din urmă a fost mutată de fostul ei soț în același complex rezidențial în care locuiește și fosta prezentatoare TV. Cel care le-a unit a fost chiar fostul lor soț, Alex Bodi. Cele două au o relație de prietenie adevărată foarte simpatică.

Așa cum Rețete și vedete a scris, la scurt timp după arestarea lui Bodi, Bianca Drăgușanu se ocupa de fiica acestuia și a prietenei ei Iulia, pe care o lua de la grădiniță și îi făcea program alături de fiica ei și a lui Victor Slav. Cele două fetițe au crescut împreună în ultimul an, sunt prietene și se iubesc mult. Fiecare întâlnire dintre ele e o mare bucurie. Între timp, Iulia Sălăgean a revenit din Germania, unde a surprins-o arestarea lui Alex Bodi.

Așa cum au scris procurorii DIICOT Craiova în referatul prezentat la instanță, Iulia Sălăgean le-a declarat că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, fiind obligată să se prostitueze chiar de către soțul ei de la acea vreme, Alex Bodi. În plus, aceasta a mărturisit că a întâlnit în Germania alte românce racolate și care erau puse să se prostitueze pentru rețeaua de proxenetism condusă de nașul lui Alex Bodi.

Cum se distrează „fetele”

Cu un look de bombă sexy, Iulia Sălăgean a lăsat în urmă dramele care au marcat-o. Ea a fost căsătorită cu Bodi între 2016 și 2018. La câteva luni după divorțul celor doi, Alex Bodi a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu, cu care s-a și căsătorit în 1 august 2019.

Iulia Sălăgean nu se sfiește acum să pozeze sexy pe rețelele sociale. Tânăra mămică este make-up artist, având un salon în București. Dincolo de toate, e o mamă dedicată, punând pe primul loc educația și creșterea fiicei ei cu Alex.

Joi, Iulia și prietena ei Bianca Drăgușanu au ieșit „cu treabă” ca fetele, în București. S-au dus exact la reprezentanța Elisabeta Franchi unde au probat mai multe ținute, s-au fotografiat în oglindă și au făcut în final cumpărături, plecând cu mâinile pline de plase, într-o demonstrație de forță că nu le lipsește nimic, cu atât mai puțin banii.

Tot săptămâna aceasta, Bianca Drăgușanu a postat imagini cu ele de acasă, unde Iulia a pregătit masa pentru ele două și fiicele lor: fructe de mare. Distracția a fost maximă, tinerele mămici sexy și fiicele lor țopăind într-o veselie în bucătărie.

Sursa foto: Instagram

Iată cum arăta Daniela Crudu când era mică! Bruneta s-a schimbat radical