Exclusiv. Cum explică Vica Blochină că nu scrie corect românește. Prietena ei, Oana Roman, îi ține isonul

Exclusiv. Cum explică Vica Blochină că nu scrie corect românește. Prietena ei, Oana Roman, îi ține isonul
De când s-u reconciliat, Vica Blochina și Oana Roman sunt de nedespărțit. După câteva ieșiri la restaurant, în București, cele două au plecat în vacanță în Egipt, împreună. Motiv numai bun ca să-și țină partea, una alteia, cu privire la cum se exprimă în limba română.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă e o femeie dorită în showbiznizul românesc, spune că îi ignoră cu nonșalanță pe toți pretendenții și iată cum explică Vica Blochină că nu scrie corect românește. Are 45 de ani și preferă să se ocupe atent de fiul pe care îl are cu fostul mare fotbalist. Zilele acestea l-a dus în vacanță în Egipt.

Relația ei cu Pițurcă a fost secretă până când aceasta nu a mai avut cu ce își crește fiul și l-a chemat pe tată în instanță, obținând o pensie alimentară în valoare de 39.000 de lei pe lună, așa cum a relatat presa. Edan are acum 12 ani împliniți și, după proces, poartă și numele tatălui – Pițurcă.

Cum explică Vica Blochină că nu scrie corect românește

Fostă dansatoare, Vica are și acum un corp de invidiat. Iar când arăți bine, îți place să faci public acest lucru. Astfel că ea are o comunitate foarte mare de fani pe rețelele sociale. Deseori intră în dialog cu aceștia. Ultima dată i s-a reproșat, de cineva, că nu vorbește limba română corect. Credeți că asta a marcat-o cumva pe blonda Vica? Nici vorbă. Ea a avut replica parcă pregătită.

„Știu că nu scriu bine românește. Îmi asum. Eu sunt din Lituania și fac eforturi uriașe să pot perfecționa limba română. Vorbesc și scriu cum pot. Fac tot ce pot și ce-mi stă în putință”, a replicat blondina.

Vica Blochina s-a născut în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de decenii. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. Relația cu Victor Pițurcă a început în acea perioadă, în 1994. Ea avea 20 de ani și l-a întâlnit pe fotbalist în clubul în care lucra ca balerină. S-au îndrăgostit imediat.

Oana Roman, îi ține isonul. Iată cum își explică ea greșelile

Dar și prietena ei îi ține isonul când vine vorba de scris și vorbit corect limba română. Oana Roman, care a studiat în Franța, la Sorbona, mărturisește într-o postare pe Instagram că și ea face greșeli gramaticale, uneori. Și explică de ce.

„Mie-mi place de ăia care-mi scriu mie. Mai greșesc câte-o chestie, dar (n.r. – sunt greșeli) minore… Și-mi spun „Te lauzi că ai fost la Sorbona și nu știi să scrii nu știu ce!? Păi alo, alo! La Sorbona am scris în franceză, nu în română, ce crezi!”, a replicat Oana Roman chiar înainte de petrecerea de ziua ei din Egipt.

Oana Roman a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona. Mai mult decât atât, vedeta a fost șefă de promoție.

Sursa foto: Instagram

Ce spune Alexandra Stan după vizita acasă la Cobra Tate. A recunoscut totul