Exclusiv. Cum îl inițiază Laurențiu Reghecampf pe fiul său

Exclusiv. Cum îl inițiază Laurențiu Reghecampf pe fiul său
Numele lui Laurențiu Reghecampf este acum pe buzele tuturor celor preocupați de viața mondenă, din prisma anunțatului divorț făcut de cea care i-a fost alături de 13 ani, impresara Anamaria Prodan. Ultima noutate e că se suspectează că lui Reghe i s-ar fi făcut vrăji. Laurențiu pare însă că e foarte bine.

Laurențiu Reghecampf e tatăl biologic a doi fii, Luca, primul care are să-i ducă numele mai departe, în vârstă de 19 de ani, din prima sa căsătorie, și Laurențiu junior, de 13 ani, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan. A mai avut o fiică ce a murit, prematur. Și le-a fost tată apropiat și implicat și celorlalte fiice ale actualei soții, majore și ele, Sarah și Rebecca.

Pus în fața unui nou pas important în existența sa, divorțul, celebrul antrenor al Universității Craiova ține aproape de fiii săi. A venit din Craiova ca să fie alături de mezinul său, Bebeto, de Haloween. Apoi a pregătit activități de băieți mari cu fiul său Luca.

Acesta, cum spuneam, are 19 de ani și, de scurt timp, așa cum a mărturisit în emisiunea lui Cristi Brancu, e asociat în firma noii iubite a tatălui său, Corina.

Ce îl învață Laurențiu pe fiul său Luca

Ca un tânăr și prosper viitor om de afaceri, tânărul a fost luat de tatăl său și dus să învețe cum să fie domn. Laurențiu Reghecampf și-a dus băiatul la brandul exclusivist de unde se îmbracă și el, cu costume făcute la comandă din materiale scumpe.

Pentru așa o vizită importantă în viața oricărui viitor domn, Laurențiu Reghecampf și-a dus fiul cu mașina sa superbă, Rolls Royce. O echipă de imagine a surprins momentul în care cei doi ajung la exclusivistul boutique.

Aici, Reghecampf senior a început inițierea fiului său. Luca a primit primul său costum făcut la comandă, personalizat cu inițialele lui.

„Stilul gentlemanului este ceva care se moștenește de la tată în fiu. Luca Reghecampf intră în liga domnilor alături de tatăl său, într-o experiență vestimentară găzduită de showroom-ul Consiglieri”, a fost mesajul transmis de gazde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Consiglieri (@consiglierimen)

Acest magazin din București l-a ales și pe Răzvan Simion să facă reclamă costumelor sale. Așa cum am scris de curând, prezentatorul de la Neața a făcut o ședință foto de prezentare a colecției de sacouri la Veneția.

Sursa foto: Instagram