Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din România, iar notorietatea sa a crescut simțitor după ce a devenit iubita vedetei Antenei 1, Dani Oțil. Cei doi au o relație de aproape un an de zile, timp în care frumoasa blondină a fost cerută în căsătorie. Mai mult, ea a prima iubită a lui Oțil care a devenit publică și oficială, după despărțirea acestuia de Mihaela Rădulescu.

Poreclită „Miss Funduleț”, Gabriela Prisăcariu e ruptă din rai de frumoasă. Face mult sport, dar o ajută și moștenirea genetică.

„Am niște gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, așa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune Miss Funduleț. Cu greutatea nu am avut niciodată probleme. Nu mănânc produse fast-food, ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbițe, clătite, cozonaci, plăcinte și multe altele. (…) Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul și știu ce părți să lucrez. Petrec cam o oră și jumătate la sală și încerc să ajung zilnic”, a mărturisit modelul în vară, într-un interviu.

Ironie fină după răsfățul din Istanbul

De ziua numelui a fost răsfățată de Dani Oțil cu o excursie în Istanbul. Acum, Gabriela spune că a fost din nou  „răsfățată”. Dar pare că nu îi convine neaparat. Ghilemele se ascund în tonul în care povestește și în limbajul non-verbal al feței. Dar, tot frumoasă rămâne, iar cei doi sunt un cuplu reușit!

„Trebuie să vă spun cât sunt de norocoasă. Iubitul meu, logodnicul meu (!),  pentru că are grijă de mine și pentru că vine iarna, mi-a pus frumușel cauciucurile în mașină și m-a trimis service. Bun. A rezolvat și problema asta. Mulțumesc!”, a relatat Gabriela Prisăcariu pe InstaStory, în timp ce conducea spre locul unde avea să i se monteze mașinii sale cauciucurile de iarnă.

Sursa foto: Instagram

Iese din nou soarele deasupra cuplului Brad Pitt și Angelina Jolie?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri