Exclusiv. Cum își începe ziua Anastasia Soare. Ce o inspiră

Exclusiv. Cum își începe ziua Anastasia Soare. Ce o inspiră
Anastasia Soare este extrem de norocoasă. ”Regina sprâncenelor” are parte de o viață fericită în America, mai ales că face ce îi place. Cum își începe ziua Anastasia Soare și ce o inspiră.

“Regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, a devenit celebră peste ocean datorită talentului ei în stilizarea sprâncenelor. Românca locuiește în Beverly Hills, California, de ani buni și are propria ei linie de make-up și frumusețe. “Regina Sprâncenelor” este plecată de peste 30 de ani din țară și și-a construit în SUA, acolo unde locuiește, un adevărat imperiu în materie de produse de frumusețe, fiind fondatoarea brand-ului Anastasia Beverly Hills. Cum își începe ziua Anastasia Soare.

Toate acestea se fac însă cu multă muncă, iar românca și-a asumat acest lucru. Datorită talentului ei, dar și a muncii intense din ultimii zeci de ani, Anastasia Soare are acum o viață de vis, pe care mulți și-ar dori-o. Este prietenă cu o serie de celebrități precum Oprah sau familia Kardashian. 

Cum își începe ziua Anastasia Soare. O inspiră peisajul dimineața

Cum își începe ziua Anastasia Soare

Deși muncește foarte mult, Anastasia nu uită să se bucure de ceea ce îi oferă diminețile însorite din California. Într-o postare pe Instagram, vedeta le-a arătat internauților cum se trezește ea dimineața în vila pe care o deține în Beverly Hills. În video-ul postat de româncă se putea observa peisajul superb de care are parte proprietatea. ”Buna dimineața tuturor. Uitați-vă la asta. Tot orașul este acoperit de acest nor superb. Vremea va fi fenomenală astăzi. Californa este cea mai tare, suntem așa norocoși în L.A. Totul este superb”, a spus Anastasia. 

De asemenea, Anastasia a mărturisit că, deși are multă treabă, ea este fericită și motivată de peisajul din fața ei. Practic, razele soarelui și palmierii din fața ei o motivează să înceapă fiecare dimineață cu poftă de viață. ”Astăzi am o zi foarte aglomerată cu o mulțime de întâlniri pe Zoom, dar totul este bine, abia aștept să lucrez. Sunt foarte fericită”, a încheiat regina sprâncenelor. 

Foto: Instagram

S-a terminat basmul. Ivanka Trump s-a întors la viața reală și s-a pus pe făcut bani