Cum petrece Kim Kardashian după ce a cerut divorțul. Vedeta a postat totul pe Instagram

Cum petrece Kim Kardashian după ce a cerut divorțul. Vedeta a postat totul pe Instagram
Kim Kardashian a oferit fanilor o idee despre cum se simte după ce s-a despărțit de soțul Kanye West oficial. A apărut râzând și glumind cu prietenii și familia pe Instagram.

Cum petrece Kim Kardashian după ce a cerut divorțul. Sărbătorind ziua de naștere a prietenului ei de multă vreme și susținătorului său convins Jonathan Cheban. Kim Kardashian a postat o serie de povestiri pe Instagram.

Kim râde și petrece după depunerea divorțului

În timp ce nu a apărut la aparatul de fotografiat, Kim a putut fi auzită râzând de mama ei, Kris Jenner, pentru ținuta ei de top Dior. Vedeta asculta cântecul ei preferat de dragoste cu sora Kourtney. Kim l-a tachinat pe sărbătorit cu un tort care a glumit ea că a fost „în fundul ei”.

Au râs din belșug, în timp ce îl sărbătoreau pe Jonathan, care a apărut de mai multe ori de-a lungul anilor în celebrul serial Keeping Up With The Kardashians. Kim și-a încheiat seria de postări comentând: „Te iubesc pentru totdeauna!” prietenului ei.

Kanye nu mai are voie să cânte despre Kim

Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Surse spun că soluționarea divorțului ar trebui să includă o clauză de „cântat” pentru a-l opri pe Kanye din a divulga orice fel de informații despre clanul Kardashian, inclusiv în hiturile sale hip hop.

„O mare negociere pe care trebuie să o rezolve este ceea ce pot și nu pot spune unul despre celălalt”, a mărturisit un prieten al cuplului.

Dar o altă sursă a sugerat că drama lor va fi difuzată în serialul de succes Keeping Up With The Kardashians. Kim Kardashian a lăsat camerele să o urmărească în timp ce a încercat să își salveze relația în ultimele nouă luni.

Kim și Kanye i-au uimit pe fanii din întreaga lume atunci când despărțirea lor a fost dezvăluită luna trecută, după aproape șapte ani de căsătorie.

„Totul din viața lui Kim a fost documentat pe cameră. De asemenea, la fel va fi și această despărțire. Cu excepția faptului că vor fi făcute ocolișuri pentru a-l proteja pe Kanye. 

Va fi o serie foarte emoționantă, cu accentul pus pe călătoria lui Kim. Căsătoria lor și-a urmat cursul. Dar prietenia și angajamentul față de copiii lor nu a reușit”, a mărturisit o sursă apropiată familiei Kardashian.

Roger Moore, actorul adorat de femei. ”Sfântul” nu a avut noroc în dragoste, cu neveste năbădâioase

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp