Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Cum vor împărți averea de peste 2 miliarde de dolari

Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Cum vor împărți averea de peste 2 miliarde de dolari
Drama dintre Kanye West și Kim Kardashian ar putea apărea și în Keeping up with the Kardashians, deoarece cuplul este pregătit să divorțeze.

Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Rapper-ului i-ar putea fi interzis să o menționeze pe fosta soție în piesele lui. Aceasta fiind doar o parte a divorțului lor de 2 miliarde de dolari (1,6 miliarde de lire sterline).

Kanye nu mai are voie să cânte despre Kim

Kanye West nu va avea voie „să cânte” despre Kim Kardashian. Surse spun că soluționarea divorțului ar trebui să includă o clauză de „cântat” pentru a-l opri pe Kanye din a divulga orice fel de informații despre clanul Kardashian, inclusiv în hiturile sale hip hop.

„O mare negociere pe care trebuie să o rezolve este ceea ce pot și nu pot spune unul despre celălalt”, a mărturisit un prieten al cuplului.

Dar o altă sursă a sugerat că drama lor va fi difuzată în serialul de succes Keeping Up With The Kardashians. Kim Kardashian a lăsat camerele să o urmărească în timp ce a încercat să își salveze relația în ultimele nouă luni.

Kim și Kanye i-au uimit pe fanii din întreaga lume atunci când despărțirea lor a fost dezvăluită luna trecută, după aproape șapte ani de căsătorie.

„Totul din viața lui Kim a fost documentat pe cameră. De asemenea, la fel va fi și această despărțire. Cu excepția faptului că vor fi făcute ocolișuri pentru a-l proteja pe Kanye. 

Va fi o serie foarte emoționantă, cu accentul pus pe călătoria lui Kim. Căsătoria lor și-a urmat cursul. Dar prietenia și angajamentul față de copiii lor nu a reușit”, a mărturisit o sursă apropiată familiei Kardashian.

Cum își împart Kim și Kanye propritățile de milioane de dolari

Kim, în vârstă de 40 de ani, a depus documentele de divorț vineri la Curtea Superioară a județului Los Angeles. Vedeta dorește custodia comună a celor patru copii ai lor. 

Cuplul are un acord prenupțial, dar trebuie să-și împartă imperiu de proprietăți. Se înțelege că Kim își dorește conacul din Calabasas, California.

Kanye, în vârstă de 43 de ani, se poate muta la ferma lor de 14 milioane de dolari (10 milioane de lire sterline) din Wyoming.

„Până în prezent, amândoi s-au înțeles pe cale amiabilă în legătură cu activele lor”, a mai mărturisit sursa.

Potrivit revistei Forbes, Kim valorează aproximativ 920 milioane de dolari (660 milioane de lire sterline). Kanye are o avere de 1,3 miliarde de dolari (952 milioane de lire sterline), o mare parte venind din colaborarea sa Yeezy cu Adidas.

Linia KKW Beauty a lui Kim este, de asemenea, foarte profitabilă. Surse spun că vedeta „s-a dezvoltat mult” în ultimul an. Ea vrea să urmeze o carieră juridică.

Luptele cuplului au devenit publice anul trecut, pe măsură ce Kanye a candidat la funcția de președinte SUA. O sursă din interior a spus la momentul respectiv că vedeta „încearcă să decidă ce să facă pentru a proteja copiii și sănătatea ei”.

Winona Ryder s-a apucat de citit pentru că nu avea curent electric acasă. O copilărie ieșită din tipare