Exclusiv. Cum o răsfață Bianca Drăgușanu pe fiica sa

Exclusiv. Cum o răsfață Bianca Drăgușanu pe fiica sa
Ea s-a răsfățat săptămâni întregi pe cele mai căutate plaje. Bianca Drăgușanu a petrecut vacanțe de vis, una după alta în Dubai și apoi, în Maldive. Acum e timpul să se ocupe și de fiica ei.

Iată cum o răsfață Bianca Drăgușanu pe fiica sa. Ca să se revanșeze pentru săptămânile în care mami a fost plecată să se bronzeze natural, imediat ce a revenit acasă,  blondina a avut grijă să își surprindă fiica.

Din prima sa căsătorie, cea cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu are o fetiță, pe micuța Sofia. În perioada cât ea a fost plecată în vacanță, fetița a stat cu tatăl ei. Reîntoarsă acasă, Bianca Drăgușanu a adus-o înapoi pe Sofia în apartamentul ei și și-a propus să o răsfețe maxim. Așa că, aseară, fetița a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei.

Ce cadou surpriză a adus un tânăr

La ușă a sunat cineva iar, spre surprinderea puștoaicei, un tânăr și-a făcut apariția, ținând în brațe o pufoșenie de cățel, rasa pomeranian. Imediat ce l-a văzut, micuța Sofia nu și-a mai găsit locul de bucurie.  „Cățelul!” a strigat imediat entuziasmată. Apoi pur și simplu nu s-a mai putut opri din țopăit, absolut încântată de noua pufoșenie albă din viața și casa ei. „E așa mic”, mai spune fetița.

La insistențele mamei, Sofia i-a găsit, pe loc, și un nume puiului de pomeranian: „Pufișor”. ”E cam lung, poate găsim altul”, spune mămica fashionistă. Care a și lansat, pe Instagram, un dialog cu fanii în căutarea numelui potrivit pentru animăluț.

E băiețel. Vineri cățelul Pufișor a și fost dus în prima sa plimbare cu mașina, într-o poșetă Hermes, în care se pare că acesta a încăput la fix.

Așa cum Rețete și vedete a mai scris, Bianca Drăgușanu este foarte atentă la educația fiicei ei. Ea știe că un animal de companie în viața unui copil îl responsabilizează pe acesta.

Sursa foto: Instagram

S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme

Recomandarile noastre