S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme

S-a întâmplat peste noapte. Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme
Dustin Diamond, interpretul celebrului Screech din  filmul copilăriei generațiilor de după Revoluție, Salvați de clopoțel, a primit o veste cutremurătoare.

E așa de grav încât nu se știe dacă va mai putea face  ceva. Actorul care a avut rolul Screech din Salvați de clopoțel are mari probleme  de sănătate. Le-a aflat peste noapte.

Ajuns la 44 de ani, actorul a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4. Iar totul s-a întâmplat brusc. El nu s-a simțit bine câteva zile la rând, așa că a decis să își facă anumite investigații medicale. Spunea că îl doare „tot corpul”. Medicii l-au internat pentru analize, i-au făcut o serie de teste, iar verdictul a fost cumplit. Actorul suferă de cancer în stadiul 4.

Actorul și-a informat imediat fanii

Informația teribilă a fost confirmată și pe contul oficial de Facebook al actorului. Acesta nu a ținut secret diagnosticul. „Gânduri pozitive și rugăciuni”, este îndemnul postat pe rețeaua de socializare. În acest moment actorul este internat în spitla unde va mai rămâne o vreme.

„Este supus unor ședințe de chimioterapie, așa că va fi acolo (n.r. în spital) cel puțin încă o săptămână. De-abia după acest moment vom înțelege mai bine gravitatea stării sale și tratamentele de care are nevoie pentru a se simți confortabil”, au precizat apropiați ai actorului.

Rol principal în serialul copilăriei

Amintim că Dustin Diamond a apărut în toate cele 86 de episoade din Salvați de clopoțel, serial care a fost filmat între 1989 și 1992. Anul trecut, în mod bizar, când a avut loc o reuniune Salvați de clopoțel, prin intermediul platformei Peacock, Dustin Diamond nu a fost invitat să participe.

„Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai Salvați de clopoțel fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată”, comenta Diamond în luna februarie a anului trecut.

Sursa foto: Facebook

Versurile lui Eminescu l-au impresionat pe Papă

Recomandarile noastre