Aflată zilele acestea la căldură, în Dubai, Bianca Drăgușanu intră în afaceri cu sora fostei neveste a lui Irinel Columbeanu. E știut, după ascensiunea Monicăi, Ramona Gabor a avansat și ea la cariera de model, și a ajuns să trăiască, de ani buni, în Dubai. Acum se pregătește să lanseze propriul parfum, iar Bianca Drăgușanu o va ajuta.

În contrapartidă, Ramona Gabor se pare că o va ajuta pe Bianca Drăgușanu să își extindă piața de desfacere a ținutelor marcă proprie.

Răsfăț după o zi „grea” de shopping

După o zi „grea” de shopping la Dolce & Gabbana și alta la magazine de brand, Bianca Drăgușanu s-a retras cu prietenele ei, Ramona Gabor și Lisette la masă, pe terasa aeriană a unuia din cele mai fițoase restaurante din Dubai. Au privit apusul, artezienele și s-au delectat cu scoici, salate, pizza, tartar, dulciuri, fructe de mare și câte și mai câte. Apoi a venit porceala. Exact așa s-a exprimat Bianca.

Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu „pe sărăcie”

Probabil că viața la dietă a vrut să-și ia revanșa. Așa că după o cină copioasă cu fetele, Bianca Drăgușanu a lăsat deoparte fițele și a oprit mașina la un McDonalds, de unde și-a luat un meniu: burger, cola, cartofi prăjiți ( porție mare). Pe care i-a mâncat cu gura direct din cartonul roșu.

„Am mâncat la restaurant incredibil de bine. A venit și managerul, ne-a felicitat, s-a bucurat de prezența noastră acolo. Și, ce să vedeți? M-a luat din nou foamea. Și am decis să mă porcesc un pic. Dacă tot trăim într-o lume plină de porcușori (…)”, a comentat Bianca Drăgușanu. După ce șoferul a dus-o la „mec”, urcată în mașină, a dat iama în cartofi.

„Lăsăm băgăția la o parte, numai pentru câteva secunde, și să ne porcim, pentru a intra în rândul lumii, și să arătăm că și nouă ne place porceala… viața e prea frumoasă”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Cum l-a păcălit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi că nu-l dă pe mâna Poliției. Telenovela „Bătutul Biancăi”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri