„Nu exista fericire și bogăție mai mare decât cea atunci când îți strângi copiii în brațe! Dacă s-ar putea, aș da orice ca să vă am mereu lângă mine, pentru că asta mă face cel mai puternic om din lume!!”, a scris Alex Bodi pe Instagram după ce și-a întâlnit fetele. Acesta  e din nou prezent pe cunoscuta rețea socială, de câteva zile, și are peste 14.000 de fani.

Duminică, fetițele lui Bodi au venit acasă la el, în vila din Tunari, ca să vadă ce le-a adus Moș Crăciun.

Alex Bodi, tată de fete

Înainte de Bianca Drăgușanu, Bodi a mai fost căsătorit de două ori și are două fetițeChaqueline și Selena. Cea din urmă locuiește cu mama ei, Iulia Sălăgean la București, iar din când în când este în grija fostei soții a lui, Bianca Drăgușanu, care e bună prietenă cu Iulia.

De altfel, așa cum Rețete și vedete a scris, o perioadă după ce Bodi a fost arestat și când Iulia se afla cu treburi în Germania, Bianca s-a ocupat să o ia pe Selena de la grădiniță și să îi facă activități. Cealaltă fetiță, Chaqueline, trăiește la Madrid cu mama sa.

Deși nu a avut niciodată probleme cu banii, lui Alex Bodi nu i-au fost impuse pensii alimentare consistente. Selena ar trebui să primească lunar câte 1.000 de euro, iar sora ei mai mare, Chaqueline, are de primit doar 300 de euro pensie alimentară.

Daria Radionova, mama vitregă perfectă

Bodi a împărtășit cu fanii și fanele sale de pe rețeaua socială primele imagini cu fetițele în vizită la el, de Crăciun. Cea dintâi care a ajuns a fost Selena, apoi a venit și Chaqueline. Bucuria regăsirii dintre cele două surori a fost imensă. S-au luat în brațe și au țopăit de bucurie. Ele se bucură și de prezența lui Kripto, câine lui Bodi. Dar, surpriza majoră a fost noua „mamă”, Daria.

Cum spuneam, în această perioadă Daria Radionova este venită la logodnicul ei proaspăt eliberat din detenție și plasat în arest la domiciliu, în dosarul de proxenetism și trafic de persoane în care are calitatea de suspect.

Daria și Alex au împodobit împreună bradul și ea chiar a pus steaua în vârful acestuia, cățărată pe umerii lui. După ce a deschis cadourile lăsate de Moș Crăciun de la marile case de modă – Dolce &  Gabbana și Louis Vuitton, Daria și-a intrat imediat în rolul de mamă vitregă.

Daria și Alex au stat cu fetițele în brațe, pe canapea, și s-au uitat la filme și desene animate, seara trecută. În timp ce Alex a fumat sisha, Daria le-a mângâiat pe fetițe, etalând, din nou, manichiura perfectă și inelul de logodnă.

Din ceea ce au postat online se pare că și fetițele au îndrăgit-o imediat pe noua lor viitoare mămică, de la care, așa cum speră și Alex Bodi, vor primi și doi frățiori în curând.

Sursa foto: Instagram

Băiețelul zâmbăreț era supărat pe Moș Crăciun. Vedeta de azi spune: ”Mă enerva cumplit”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp