Băiețelul zâmbăreț era supărat pe Moș Crăciun. Vedeta de azi spune: ”Mă enerva cumplit”

Băiețelul zâmbăreț era supărat pe Moș Crăciun. Vedeta de azi spune: ”Mă enerva cumplit”
Ce copil nu îl iubește de Moș Crăciun, bătrânelul cu barbă albă care aduce daruri? Acest băiețel voia și el cadouri, dar Moșuʹ în enerva cumplit. L-ați recunoscut?

Era năzdrăvan de mic. ”Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur”, a mărturisit vedeta. Iar Moș Crăciun îi făcea morală minute întregi.

Băiețelul zâmbăreț era supărat pe Moș Crăciun

Pe Cove îl vedem aproape zilnic la Pro TV, dar rar vorbeşte în emisiune despre viaţa sa personală, despre viaţa dincolo de micul ecran.

În preajma sărbătorilor de iarnă, prezentatorul a povestit despre copilăria sa, despre năzbâtiile pe care le făcea.

Actorul Gabriel Coveşeanu (46 de ani) a dezvăluit că mereu avea parte de mustrări din partea lui Moş Crăciun. Acesta venea cu cadouri, dar şi cu minute întregi de morală: „Mă enerva cumplit Moşu’, a dezvăluit actorul pentru protv.ro.

”Am o amintire foarte neplăcută legată de el. Îmi ţinea curs de morală vreo 10 minute, mie mi se părea că dura o veşnicie, că de ce ai spart aia, că de ce ai rupt aia?! Eu voiam doar să plec şi când îmi dădea cadoul nu mai aveam chef nici de cadou, nici de Moş, nici de nimic”, a povestit Cove.

Cove a fost un copil năzdrăvan

„Ce să vezi, chiar făceam prostii. Dărâmam mobila, spărgeam prin casă, treceam în fugă strada fără să mă asigur. Copii, să nu faceţi ca mine, că a dat maşina peste mine, am ajuns la spital, din astea. Altădată îmi amintesc că m-am căţărat pe un corp suspendat din bucătărie să găsesc dulciurile, că erau ascunse de mine, logic. Şi s-a ales praful, s-a prăbuşit corpul, vesela, tot ce era pe el. Nu ai spun că am avut noroc, putea să cadă pe mine.”

„Crăciunul în vremea comuniştilor nu era chiar ce e azi. Plus că eu am copilărit în Bucureşti, nu pot să spun că respectam cine ştie ce tradiţii. Era mai mult tradiţia de bloc. Adică mergeam la colindat cu băieţii pe la câteva scări. Dar aveam totuşi brad de exemplu. Şi devenise regulă ca în fiecare an să punem vată în pom, ca să pară nins. Şi tot regulă era ca în fiecare an să lipim instalaţia cu scotch, că era vai de capul ei. În ceea ce priveşte Revelionul, mi-au rămas în minte artificiile din fiecare an. E interesant că şi acum, ca adult, dacă merg la un eveniment şi se lasă cu artificii, am senzaţia că e Revelionul.”

Gabriel Coveșeanu este actor

În afară că este prezentator, Gabriel Coveșeanu este actor și directorul Tetrului ”Ion Creangă” din Capitală. A debutat în emisiunea de mare succes ”Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin (1999-2008), apoi a fost gazdă a mai multor emisiuni tv de divertisment. Când era la TVR s-a căsătorit cu fata crainicei Carmen Movileanu, cu care are un copil, dar mariajul s-a terminat cu divorț. Acum, îl vedeți în cuplu de prezentatori cu Adela Popescu, la PRO TV, la emisiunea ”Vorbește lumea”. Foto: Pro TV


Ia din tabloul lui Matisse prinde viață. Vedeți cum, la TVR 1

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp