Prima mașină nu se uită. Pe vremea aceea simpatica vedetă avea păr

Prima mașină nu se uită. Pe vremea aceea simpatica vedetă avea păr
Vedetele sunt deseori atinse de dorul zilelor când erau copii, fără griji și fericiți. Uite care a fost prima mașină a unei mare vedete de la noi, pe vremea când era mic și avea păr.

Circa 26.000 de internauți s-au uitat cu nostalgie la această poză, cu băiețelul cu părul bălai și fericit că este la volanul primei sale mașini. Decapotabilă! ”Prima mașină nu se uită.”

Prima mașină nu se uită. Pe vremea aceea avea păr

Ce minunată este copilăria! Nu ai griji și ești înconjurat de multă dragoste. Așa pare și băiețelul dolofan, cu părul bălai, din această fotografie. Când a mai crescut, au început să apară și necazurile. Băiețelul cu părul blond se numește Mihai Valentin Octavian Bendeac. Iar azi e vedetă îndrăgită de public.

Simpaticul actor și jurat la iUmor și-a surprins fanii cu o fotografie din copilărie. Pe atunci, actorul era un copil de-a dreptul adorabil care se bucura de noua sa  jucărie, o mașină, decapotabilă!

”Prima mașină nu se uită.”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac, impresionat și uimit de amintirile frumoase din tinerețe.

Mihai Bendeac a ținut să se mândrească și cu mama sa, Emilia Bendeac: ”Deloc lucrat în photoshop. O poză simplă, cu mama.”

Actorul nu mai arată deloc ca în copilărie, și-a schimbat look-ul în totalitate. El și-a obișnuit publicul cu aspectul lui inedit, ras în cap și corpul tonifiat.


Bancă jefuită în plină zi, la București. Poliția în alertă