Exclusiv. Cuplul anului. În timp ce Inna anunță că i-a murit bunica, Deliric se laudă cu un braț de droguri

Exclusiv. Cuplul anului. În timp ce Inna anunță că i-a murit bunica, Deliric se laudă cu un braț de droguri
Sărbători triste pentru cântăreața Inna, care și-a pierdut bunica. Iubitului Deliric se pare că îi arde (de) altceva.

Miercuri, Inna a postat pe contul de socializare o fotografie cu bunica ei și a anunțat, într-un mesaj dureros, că cea pe care a iubit-o enorm a plecat la cele veșnice.

„RIP… Cea mai tare bunică din lume. Te iubim”, au fost cuvintele Innei, alături de câteva fotografii cu bătrâna în diferite ipostaze. Imediat fanii vedetei au sărit cu mesaje de condoleanțe și i-au spus vedetei preferate că sunt alături de ea în această mare nenorocire.

Deliric tânjește după vremurile în care avea stoc de marijuana să-i ajungă un an

Totodată, iubitul Innei, Deliric, se pare că nu e deloc implicat în durerea jumătății sale. El a postat, concomitent cu mesajul de „RIP” (eng. Rest in Peace – Odihnească-se în pace) al Innei, pe contul lui de Instagram, o fotografie mai veche în care apare alături de mai mulți prieteni, mirosind cu jind o bucată imensă de marijuana.

Departe de a înțelege că ceea ce a arătat ar putea strica viața multor adolescenți, el pune și un comentariu pe măsură: „Crăciun 2002. Împodobeam bradul cu prietenii”. Să fi devenit Deliric băiat cuminte de când a devenit un cuplu cu Inna? Sau tot mai are… scăpări?

Prietenii lui pare că sunt la fel de maturi ca în poza exemplificată, încurajându-l că „fapta s-a prescris”. Singura problemă care ar putea să-l apese pe Deliric, mai mult decât cea că dă un exemplu greșit tinerilor care îl urmăresc, este că în continuare consumul de Marijuana este ilegal în România. Mai mult, cantitatea afișată mai sus ar putea face diferența între libertate și închisoare, fiind mai mult decât ar putea duce un simplu consumator.

Cum s-au cunoscut Deliric și Inna

Deliric și Inna au apărut în public ca și cuplu după multă vreme de când erau împreună. Într-un interviu mai vechi, artista a recunoscut că atunci când a decis să formeze un cuplu cu Deliric, totul a fost pe sentimente, nu pe ideea potrivit căreia „contrastele se atrag”:

„Nu am mers pe o idee sau pe rațiune, ci pe feeling.” E drept că a găsit ceva special în acest bărbat, pentru că vedeta nu este o persoană așa ușor de cucerit.

„(…) trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția. (…) Toto (n.r. Deliric) este bine, ocupat cu proiectele lui, dar mă și vizitează în Dance Queens House. Încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună și să ne bucurăm de fiecare zi”, a declarat Inna pentru Viva cu ceva timp în urmă.

 

Recomandarile noastre