Exclusiv. Dana Budeanu, făcută de râs în presa britanică. Amendă de 200 de lire! Foto

Exclusiv. Dana Budeanu, făcută de râs în presa britanică. Amendă de 200 de lire! Foto
Incredibil, dar cât se poate de adevărat. Stilista Dana Budeanu a ajuns la panoul rușinii în Marea Britanie după ce a fost fotografiată la cumpărături în mall, fără mască de protecție.

Românca noastră, celebra Dana Budeanu, era însoțită de sosia ei, dupa cum puteți observa în imaginile realizate de fotoreporterii Daily Mail. Femeia care îi seamănă izbitor a refuzat și ea să respecte regulile în vigoare, nepurtând mască în interiorul imensului magazin.
Jurnaliștii britanici au notat că persoanele care nu poartă accesoriul de protecție împotriva răspândirii COVID-19 riscă o amendă de 200 de lire.

Dacă Dana Budeanu a fost sancționată pentru încălcarea regulilor de protecție împotriva  răspândirii Sars-CoV-2 nu știm, însă englezii sunt furioși pe cetățenii care iau aceste măsuri în glumă.


“Vrem să ne petrecem Sărbătorile într-o atmosfera normală, nu în teamă. Acești oameni care nu respectă regulile sunt inconștienți!”, a spus o englezoaică revoltată.

Chiar și prin încălcarea unor reguli stricte, chiar dacă o fi fost și amendată, Dana Budeanu a dat lovitura mediatică: a apărut pe site-ul Daily Mail în toată splendoarea.

Poate va explica ea într-un Verdict ce s-a întâmplat și-și va da singură un verdict pentru întâmplarea aceasta. O publicitate negativă, așa cum i-au făcut jurnaliștii de la Daily Mail, tot publicitate se numește. Iar când ea e internațională…cuvintele sunt sărace.

Revine întrebarea: Dana Budeanu este sau nu vaccinată?

Când s-a pornit scandalul cu senatoarea Diana Șoșoacă, despre care s-a afirmat că  ar fi vaccinată, același lucru s-a spus și despre Dana Budeanu. Stilista a fost pusă la zid în mediul online de diverse persoane, printre care și prezentatorul Mircea Badea.

Cu toții au susținut că în spatele campaniei anti-vaccin derulate de Dana Budeanu s-ar ascunde diverse interese. Că stilista a trecut în tabăra afaceriștilor care furnizează teste rapide și PCR. De asemenea, contestatarii susțineau că vedeta nu ar fi putut să călătorească dacă nu ar fi avut vaccinul făcut.

Pentru a pune capăt acestor bârfe, Dana Budeanu a declarat public, la vremea respectivă (n.r. sfârșitul lunii octombrie 2021) că nu are certificat de vaccinat. Deci nu i-a fost administrat serul anti-covid.

Foto: Daily Mail