Exclusiv. Dani Oțil a dat de greu după prima vacanță cu Gabriela, fără copil

Exclusiv. Dani Oțil a dat de greu după prima vacanță cu Gabriela, fără copil
De Paști, Dani Oțil și Gabriela, soția sa, au decis să lase copilul cu bunicii și să plece doar ei doi, singuri, în vacanță. Și-au asumat faptul că au urmat o serie de critici, dar au înotat cu delfinii și au alunecat pe dunele de nisip.

Astea pe lângă faptul că s-au bucurat unul de corpul celuilalt, după cum le-au arătat, în fotografii, și fanilor lor. Dani Oțil și Gabriela au petrecut mini-vacanța de Paști în Dubai, unde s-au bucurat de soare și tot felul de distracții. Cei doi l-au lăsat pe micul Luca acasă, cu bunicii, din dorința de a se reconecta doar ei doi. „Merităm și noi o vacanță. Este prima de când suntem părinți și de abia așteptăm. Va fi undeva unde este cald”, a dezvăluit blondina, pentru click.ro.

Dani și Gabriela au fost în Dubai. Au făcut plajă, au băut cocktailuri, s-au fotografiat arătând tuturor cât de frumoși sunt. Gabriela nu a ratat ocazia de a se lăsa fotografiată în costum de baie. De asemenea, au înotat cu delfinii și au cucerit dunele de nisip într-o ieșire mai degrabă romantică decât aventuroasă.

Din vacanță nu au lipsit mici fotografiile provocatoare, în care Dani a ținut să arate lumii, din nou, ce soție sexy are acasă. El chiar a glumit pe seama faptului că nevasta sa e atrăgătoare și râvnită de mulți. În glumă, a spus că ea face fotografii sexy doar pentru rețelele sociale, iar în rest, când ies în oraș, se îmbracă în trening.

Acasă, Dani a trecut la îngrijirea copilului. Încearcă să-l liniștească, în timp ce Gabriela îi filmează

De o zi au revenit acasă, iar Dani Oțil are trecut direct la îndatoririle lui de tătic. Gabriela și-a filmat soțul plimbând copilul prin casă cu  scaunul – măsuță. Obosiți și supărați amândoi băieții Oțil: copilul mârâit, Dani, cam leșinat de oboseală,  după nopțile lungi dp etrecere la Nikky Beach, cu paharul de șampanie în mână, după cum îi atrage atenția iubita lui soție, Gabriela Prisăcariu Oțil.

Pusă pe șotii, Gabriela  i-a găsit fiului ei, Luca, o jucărie cu care băiețelul seamănă ca două picături de apă. Tânăra mămică s-a amuzat teribil să îi fotografieze pe cei doi împreună. Și chiar și-a întrebat fanii dacă observă asemănările.

Sursa foto: Instagram