Exclusiv. Dani Oțil, puțin gelos! A transmis un mesaj pentru milionarii care îi curtează soția!

Exclusiv. Dani Oțil, puțin gelos! A transmis un mesaj pentru milionarii care îi curtează soția!
Dani Oțil și Gabriela sunt, de anul trecut, cu cuplu cu acte în regulă și o familie adevărată. S-au căsătorit, au făcut și copil, sunt cei mai fericiți. Sau nu?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în luna mai, anul trecut, după ce și-au anunțat relația în 2019. Un an mai târziu, îndrăgitul prezentator a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui în vârstă de 29 de ani. Anul trecut, în toamnă, cei doi au devenit părinții micului Luca.

Pentru „matinalul” Dani Oțil, relația cu Gabriela a fost singura pe care și-a asumat-o public, în anii care au urmat despărțirii de superba Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au mutat repede împreună, în locuința bărbatului pe care, așa cum mărturisea într-un podcast, a ajuns să și-o cumpere la insistențele prietenului și colegului său de emisiune, Răzvan Simion. Culmea, într-un moment în care era pregătit să își achiziționeze, cu banii puși deoparte, un avion de mici dimensiuni, ca să plece în jurul lumii.

Cine erau pretendenții Gabrielei lui Oțil

Acum, Dani Oțil s-a gândit ce-i lipsește nevestei sale. Un amant? El a făcut haz de necaz, cu micul Luca în brațe, în timp ce și-a filmat consoarta încălzindu-și picioarele într-un lighean roșu.

„Întreabă tu: unde-s șmecherii ăia bogați, cu iaht, de-i scriau lui maică-ta pe Instagram? Unde sunt acum? Cine o ia? Cu piciorușele astea și cu pisica? Că dacă găsim unul, s-o ia așa, vă jur, că vin și eu!”, îi spune prezentatorul de la Neatza fiului său. Scena e adorabilă și astfel aflăm că Dani a avut ceva momente de cumpănă în relație, văzând interesul pe care aleasa lui îl suscita în rândul altor masculi.

Gabriela este unul dintre cele mai apreciate modele. Ea s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”. În trecut aceasta a mărturisit că nu a dus lipsă de oferte. Dar că, fiind și deșteaptă și frumoasă, a avut mai mult necazuri.

„Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Oțil în urmă cu ceva timp.