Gabriela Oțil e supărată foc. După ce că are probleme cu copilul, au mai apărut și…

Gabriela Oțil e supărată foc. După ce că are probleme cu copilul, au mai apărut și…
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au trecut în ultima perioadă prin momente grele cu micuțul Luca Tiago.

Băiatul lui Dani Oțil le-a făcut nopți albe părinților. Gabriela a spus totul pe contul de socializare, dar și-a atras și antipatii.

Gabriela Oțil e supărată foc pe unii care se amestecă în viața ei si o pun la zid. „De asta nu prea îmi place să povestesc aici…”

Nu e deloc ușor să crești un copil, iar Gabriela și Dani Oțil știu cel mai bine asta. De câteva zile, pentru că micuțul nu s-a simțit bine și a vomitat tot laptele cu care era hrănit, părinții s-au speriat. În plus, Luca nu lua deloc în greutate, așa că au cerut ajutorul medicului. Dar acum e totul bine și băiețelul mănâncă mai bine ca niciodată, spre fericirea părinților.

„Am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă”

„Și pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă. De două zile mănâncă băiatul meu. Nu l-am văzut de când s-a născut el să mănânce așa.

Cred că și asta l-a calmat. Mă gândesc că îi era foame, pentru că nu mânca. Și când mânca, vomita. De două zile mănâncă din 3 în 3 ore. E mai liniștit, mă gândesc că de asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală.”, a povestit Gabriela.

Internauții au început cu tot felul de comentarii

Pe de altă parte, Gabriela le-a povestit mămicilor din comunitatea pe care o are pe rețelele de socializare cum l-a convins pe cel mic să doarmă în pătuțul lor. În timp ce unele mămici au comunicat frumos cu soția lui Dani Oțil și au schimbat sfaturi, altele au dat cu ea de pereți, pentru decizia de a nu-l alăpta exclusiv la sân pe Luca Tiago. Gabriela n-a rezistat și i-a pus pe cârcotași la punct.

„Of, de asta nu prea îmi place să povestesc aici despre ce mai facem noi pe acasă. Imediat se găsesc oameni care să își dea cu părerea. Tot ce am făcut legat de bebeluș a fost la sfatul medicului.

Bineînțeles că nu am început să-i dau eu formulă de capul meu. Totul a fost doar la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat. Adică, nu e așa o chestie ușoară. Îi dau o masă formulă și o masă sân.”, a explicat Gabriela Prisăcariu.

Sursă foto: instagram