Dani Oțil, co-prezentatorul emisiunii de la Antena 1 „Neața cu Răzvan și Dani”, pare că își dorește cel mai mult să devină tată. El dă semnale insistente. În jurul lui toată lumea are copii. În primul rând prietenul și colegul lui de platou, Răzvan Simion, are deja doi copii, un băiat și o fată. Dani și-a văzut de viață până acum, dar a venit momentul. O simte și el.

Mai mult, el și-a cerut iubita de soție și i-a pus pe deget inelul de logodnă. Ca să exerseze grija față de alte ființe mici și neajutorate, cei doi și-au luat o pisică. Dar, cum spunea, Dani Oțil se pare că vrea mai mult.

El s-a fotografiat recent în compania unui pui de rață. Și l-a pus, grijuliu, pe piept, iar alături a scris „Tata rățoi și puiul”.

Dar Dani Oțil își dorește copil de mai mult timp. Anul trecut el a apărut într-o emisiune  având un bebeluș ( de jucărie) într-un sistem purtător la piept. Iar altă dată, tot în 2019, a declarat: „Vreau să am neapărat un copil, dar dacă se poate să aibă deja câțiva ani, ca să pot face mișto de el”.

Răsfăț pentru iubita sa, cu ocazia onomasticii

Acum 2 ani, Dani Oțil a dat lovitura. La finalul anului  2018 s-a „combinat” cu una din cele mai râvnite domnișoare: Gabriela Prisăcariu, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Tânăra a absolvit Dreptul. Rutina ei zilnică include antrenamente intense în sala de fitness, iar asta a contat mult pentru Dani Oțil, nu doar pentru că se vede, dar și pentru că și el pasionat de sport.

La începutul anului în curs cei s-au logodit. Acum Dani Oțil (40 de ani) și iubita sa, modelul Gabriel Prisăcariu (28 de ani), au avut parte de un weekend special. Miss Funduleț a sărbătorit Sfinții Mihail și Gavriil pe malul Bosforului, la Istanbul, Turcia, de unde au arătat mai multe imagini tandre cu ei.

Sursa foto. Instagram

Răzvan Simion și-a scos iubita brunetă în oraș. Dar cu cine se ținea de mână când ieșea de la The Grill?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri