Zilele trecute, ziariștii Cancan.ro l-au întâlnit pe simpaticul prezentator de la Antena 1 în fața restaurantului POT din zona Floreasca. Din câte se pare, Răzvan Simion nu ezită să-și răsfețe noua iubită și a pus la cale un prânz târziu, romantic, alături de noua sa cucerire.

La masa care a durat două ore, tinerii îndrăgostiți s-au delectat cu bunătăți. La final, ca un cuplu veritabil, Răzvan Simion și iubita lui brunetă au ieșit din restaurant ținându-se de mână, strâns,  până când au ajuns în apropierea mașinii.

Cum s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Amintim că la începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța, pe rețelele de socializare, despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul publica un mesaj emoționant în care vorbea despre ruptura dintre el și artistă. Lidia nu mai era fericită alături de el.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Cine e șatena șuvițată, cu păr lung, pe care o ținea de mână Răzvan în septembrie

Chiar la începutul lunii septembrie s-a vorbit prima dată de o  nouă iubită a lui Răzvan Simion. El a fost fotografiat în compania unei femei brunete pe terasa unui hotel din Istanbul (foto – 1 septembrie).

Fotografiile surprinse acum la restaurantul din Floreasca dovedesc fără dubiu că a fost cu aceeași femeie în city-break. Brunetă, slabă, cu păr scurt spre mediu. La momentul respectiv, Răzvan Simion a refuzat să dea detalii despre însoțitoarea sa și, cu atât mai puțin să recunoască dacă era sau nu noua sa iubită.

Dar, între timp, adică între cele două apariții în comania brunetei, nu putem să nu remarcăm faptul că Răzvan Simion a mai fost fotografiat de mână și cu altă femeie, într-o seară târziu, plecând de la restaurantul colegului și prietenului său, Dani Oțil, The Grill (foto – 22 septembrie). La momentul respectiv, Răzvan Simion părea extrem de fericit în fotografii, în compania domnișoarei (sau tinerei doamne) cu păr lung șaten cu șuvițe blonde, și outfit rock.

Sursa foto: Cancan, SpyNews, Instagram.

Pentru prima oara de la divorț, Cornel Ilie vorbește despre „cealaltă” femeie. Seamănă cu Lidia Buble?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri