Exclusiv. Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Iată ce le-a dat să pape

Exclusiv. Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Iată ce le-a dat să pape
Toate femeile o invidiază pe logodnica lui Dani Oțil pentru silueta ei incredibilă. probabil că cele mai invidioase se bucură acum cât e însărcinată și începe deja să ia kilograme în plus. Și o să vedeți ce urmează. Dani Oțil dă și el o mână de ajutor.

De când a anunțat că este gravidă, Gabriela Prisăcariu își ține la curent fanii cu transformările prin care trece, iar Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Celebrul model care avea o rutină în antrenamentele zilnice la sala de forță, a trebuit să renunțe la acestea. Logodnicei lui Dani Oțil i s-a interzis să facă sport. Maxim ce poate face pentru întreținere e masaj anticelulitic.

Între timp, Gabriela Prisăcariu  și-a anunțat comunitatea online că e de neoprit când vine vorba de mâncare. Nu se poate opri.  Dar nici nu se îngrijorează foarte tare, e decisă să își reintre în formă după ce va naște. Și, motivată cum o știm, cu siguranță va reuși în timp record. Până atunci însă, se „destrăbălează”.

Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș

Cu girul iubitului său, Gabriela Prisăcariu a dat gata, miercuri la prânz un șnițel gigantic. Prăjit în crustă de pesmet cu semințe, acesta arăta absolut delicios. Dar ceea ce a impresionat la el a fost dimensiunea. Gabrielei i-a fost pur și simplu greu să îl cuprindă întreg într-o filmare pe care a distribuit-o apoi pe Instagram.

Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Iată ce le-a dat să pape

Ea a vrut să și demonstreze că bucata de carne de pe platoul din fața ei are o dimensiune impresionantă și a comparat cu mărimea palmei ei. O ocazie în plus pentru toată lumea să îi mai admire o dată inelul de logodnă.

Dani pare că o îndoapă pe Gabriela ca să iasă bebelușul uriaș. Iată ce le-a dat să pape

Aflat de cealaltă parte a mesei, Dani Oțil îi ține isonul și garantează că șnițelul uriaș, din care și-a comandat și el, nu e nimic altceva decât „mâncare de gravide”. Pe lână giganticul șnițel, Gabriela s-a mai delectat și cu o porție zdravănă de cartofi copți.

Sursa foto: Instagram

Russell Crowe are planuri de însurătoare. Adevărul despre iubita lui, cu 27 de ani mai tânără

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre