Exclusiv. De ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu. Secretele tinereții artistei de 65 de ani

Exclusiv. De ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu. Secretele tinereții artistei de 65 de ani
Scandalul dintre două din divele scenei de muzică populară din România, Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu are legătură cu Maria Dragomiroiu. Primele două nu contenesc să se certe în public, în timp ce colega lor își etalează frumusețea naturală. Maria Dragomiroiu pare să fi descoperit elixirul tinereții veșnice.

Oare de ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu? E suficient să vă uitați la fotografii sau înregistrări cu celebra artistă de-a lungul timpului. Are 65 de ani și arată ca acum 30 de ani. În cazul ei, timpul s-a oprit în loc. Tenul îi e ferm, kilogramele la locul lor, iar părul negru și lung, pe care l-a despletit cu mândrie toată viața,  continuă să strălucească.

Trucuri de frumusețe pentru păr lung și mătăsos

Mulți s-au întrebat care este secretul și cum reușește să-ți mențină artista părul sănătos și mătăsos de o viață. Iată că artista a dezvăluit secretul și, mai mult decât atât, a venit cu soluția pentru o problemă spinoasă în cazul oricărei femei: căderea părului.

De ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu

„Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu la o emisiune tv.

Cum își îngrijește tenul Maria Dragomiroiu

Cu o carieră artistică de peste 40 de ani, vedeta a dezvăluit câteva din trucurile care au ajutat-o să aibă o formă de invidiat. „Atunci când mă spăl pe cap, o dată pe săptămână, stau cam o oră în baie și se formează abur. În acest timp, porii feței s-au deschis și am în baie un borcănel cu mălai și tărâțe și mă dau pe față și pe gât și apoi frec. Rezultatul este că fața rămâne extrem de curată.

În fiecare seară după ce fac duș mă dau cu ulei de cocos sau de argan. În fiecare seară, chiar dacă ajung acasă la 1 noaptea, după ce mă spăl mă dau cu aceste uleiuri și îmi fac și un pic de masaj să pun sângele în mișcare. Și la 6 dimineața dacă ajung acasă de la cântare nu mă culc până nu mă spăl pe față cu săpun, nu folosesc demachiant.

De ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu

De la 27 de ani începem să îmbătrânim. Toată viața m-am îngrijit. Când eram mai tânără mă dădeam cu miere, cu ou. Cu cât sunt mai scumpe produsele, lumea crede că sunt mai bune! Însă nu e mereu adevărat. Eu m-am dat cu produse românești. Nu am timp să merg la cosmetică”, a dezvăluit Maria Dragomiroiu într-un interviu, acum câțiva ani.

De ce nu o „înghit” colegele de breaslă pe Maria Dragomiroiu

Un amănunt pe care foarte puțini îl cunosc despre Maria Dragomiroiu este că aceasta are o operație estetică. E  vorba de o intervenție la nivelul feței, dar nu e ceea ce v-ați aștepta. Artista nu și-a întins ridurile.

A apelat însă la bisturiu pentru aceeași procedură pe care și-a făcut-o și Gina Pistol.  Ea a  optat în trecut pentru blefaroplastie, operația prin care se corectează defectele la nivelul pleoapelor. Artista a vorbit deschis la vremea respectivă despre asta, mai ales că a fost nevoită să și repete operația.

Sursa foto: Instagram

Vrăjitoria românească din bătrâni. Ce se face cu „mierea cununată de trei ori”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp