Exclusiv. De ce se laudă Oana Roman cu bărbăția lui Marius Elisei: „Ceea ce le doresc și celor…”

Exclusiv. De ce se laudă Oana Roman cu bărbăția lui Marius Elisei: „Ceea ce le doresc și celor…”
Andreea Marin iubește să se ocupe de grădină și chiar plantează legume și zarzavaturi cu răsaduri aduse din locurile ei natale. Oana Roman vine tare din urmă. O și întrece când vine vorba de grădinărit, are ajutor de nădejde.

Oana Roman e mare grădinăreasă și nu poate rata ocazia să le prezinte fanilor minunăția ei de grădină. După ce a anul trecut a  muncit din greu, alături de partenerul ei, Marius Elisei, la renovarea unei părți a casei, a terasei și curții, acum ne arată rezultatul. Curtea casei Oanei Roman și a lui Marius Elisei este un vis frumos de primăvară. Iarba e verde, magnoliile au înflorit, bradul are muguri. Ba mai mult, din senin, a  crescut și o lalea neagră. „Un colț de Rai la mine acasă! Să fie primăvară! Mult am așteptat-o!”, a spus Oana Roman.

Oana Roman se laudă cu bărbăția lui Marius Elisei

Ziua de ieri a alocat-o  Oana curățeniei curții și grădinii, având ajutor de nădejde în persoana lui Marius Elisei, pe care l-a și lăudat public după ce l-a pus să spele dalele și piatra de pe jos.

„Ieri a tuns iarba, astăzi spală curtea. Și ce credeți? După aceea mergem și la cumpărături. Așa bărbat… nici în vise! Bine, pentru unii e o nenorocire, înseamnă că nu mai are „cojones” dacă face chestia asta. Dar vă zic eu: e super mega bărbat! Ca mulți alții de altfel. Ceea ce le doresc și celor care cred că să fii bărbat înseamnă doar să faci mulți bani!”, a dezvăluit Oana Roman.

Anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Până să ajungă aici, Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de o căsnicie destul de turbulentă. În anul 2014, Oana Roman a trecut prin momente de coșmar, după ce Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, lăsând-o cu fetița. Avuseseră discuții îndelungate, spunea atunci Oana, dar nu ajuseseră la niciun rezultat. El a plecat să lucreze în străinătate, să facă bani pentru familie, iar, în final, Oana a înțeles.

Dar, duupă un șir lung de despărțiri și împăcări, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, în primăvara anului trecut, în fața notarului. Prin vară și-au dat seama că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Oana chiar spunea că vrea să se recăsătorească.

marius elisei

„Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună. Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni și nici măcar cu familia sau prietenii apropiați. (…) Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce-am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie”, a dezvăluit Oana Roman anul trecut.

Cine a cerut divorțul

Vedeta a mai dezvăluit că Marius a fost cel care i-a cerut să divorţeze, și că mai târziu, tot el a fost primul care a regretat această despărţire. Dar, una peste alta, a fost o relație complicată, încă de la început.

„Problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția”, a mai dezvăluit fiica fostului premier.

Sursa foto: Instagram