Exclusiv. Oana Roman se mărită cu Marius, dar a luat o decizie radicală și dură

Exclusiv. Oana Roman se mărită cu Marius, dar a luat o decizie radicală și dură
După un șir lung de despărțiri și împăcări, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, acum 4 luni, în fața notarului. De câteva săptămâni cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Și au planuri mari pentru luna septembrie.

Oana Roman se mărită cu Marius, dar a luat o decizie radicală și dură. În plus, ea a explicat cu subiect și predicat motivul împăcării cu fostul ei soț cu care are o fetiță, Izabela.

Miercuri seară, la Xtra Night Show, Oana Roman a spus că se recăsătorește cu Marius Elisei. Tot ce își dorește este o reînnoire a jurămintelor la biserică. Oana e pregătită să îmbrace, a doua oară în viața ei, rochia de mireasă.

Oana Roman se mărită cu Marius, dar a luat o decizie radicală

„Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Parintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e cazul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu.

Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie ivoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”, a mărturisit Oana Roman.

Vedeta de la Antena Stars a pus o condiție dură. „El a realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul”, a condiționat Oana Roman.

Lumea întreabă de ce s-au împăcat, Oana răspunde

Separat de cele spuse în direct la televizor, Oana Roman a mai făcut dezvăluiri punctuale. Ea a explicat de ce s-a împăcat cu Marius Elisei, de fapt. La televizor a mărturisit că „Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună”. Dar adevăratele explicații le-a dat pe rețelele sociale.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni și nici măcar cu familia sau prietenii apropiați. Toți au aflat și au văzut din postările noastre.

Este poate un gest egoist din partea noastră, dar am dorit să facem acest pas doar noi cu noi. Am refuzat, ca și atunci când ne-am despărțit, orice invitație la vreo emisiune în care să vorbim despre asta și nu am făcut niciun fel de discuție publică pe această temă. Am luat o decizie gândită și asumată și am făcut ce-am simțit amândoi pentru binele și împlinirea noastră ca familie. Mulțumim celor care ne-au trimis mesaje și gânduri frumoase”, a dezvăluit Oana Roman pe Insta Story.

În final, vedeta a avut un mesaj direct pentru cei care-i poartă de „grijă”: „Nu pierde timpul în a invidia fericirea altora pentru că nu vei mai avea timp să ți-o găsești pe a ta”.

Cine a cerut divorțul

Vedeta a mai dezvăluit că Marius a fost cel care i-a cerut să divorţeze, și că mai târziu, tot el a fost primul care a regretat această despărţire. Dar, una peste alta, a fost o relație complicată, încă de la început.

„Problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția”, a mai dezvăluit fiica fostului premier.

Sursa foto: Instagram

Oana Roman rupe iar relația: „Fiecare face cum crede și cum simte”

Recomandarile noastre