Oana Roman rupe iar relația: „Fiecare face cum crede și cum simte”

Oana Roman rupe iar relația: „Fiecare face cum crede și cum simte”
Cam pe vremea când începuse să poarte peruci pentru a-și schimba look-ul, anul acesta de ziua ei, Oana Roman s-a reîmprietenit cu prietena ei veche cu care se certase. Au și plecat împreună în vacanță. Dar să ajungă să facă cu ea ce face cu fostul soț, nu se aștepta nimeni.

Oana Roman rupe iar relația: „Fiecare face cum crede și cum simte”. Ea face cu  Vica Blochina exact ce a făcut, ani la rând, și cu Marius Elisei. Vă amintiți că în primăvară cele două mame singure și-au luat copiii și au plecat în vacanță în Egipt. Oana își aniversa ziua de naștere. Și era supărată că Marius, fostul soț, nu a vrut să o însoțească.

Deci, prin aprilie, prietenia dintre Oana Roman și Vica Blochina părea mai strânsă ca niciodată, după ce în ultimele luni legătura dintre ele s-a fisurat. Întrebată (mai de mult) de ce nu mai apare alături de Oana Roman, Vica a replicat că nu mai sunt prietene. Acest lucru s-a schimbat în primele zile de aprilie. Au urmat petreceri și dovezi de dragoste și prietenie. Apoi, brusc, Vica nu a mai apărut în postările Oanei.

Oana Roman rupe iar relația

Vă amintiți, desigur, că până să ajungă la divorțul notarial de Marius Elisei, Oana Roman și bărbatul visurilor ei s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de numeroase ori. Acum se oare că același lucru se întâmplă și în relația cu fosta amantă a lui  Victor Pițurcă. Vila Blochina a afirmat că Oana a dezamăgit-o. Aseară, la Xtra Night Show, Oana Roman a ținut să demonstreze că nu are nicio remușcare.

Prietenia dintre cele două a luat sfârșit

Oana Roman a vorbit, la Xtra Night Show, despre cearta cu Vica Blochina. Vedeta susține că blondina a fost cea care a început atacurile publice la adresa ei. Blondina și-a spus oful pe rețelele de socializare.

„Niciodată nu o să răspund la delațiuni. Mai sunt alte persoane care m-au atacat. Niciodată nu am atacat. Eu nu am cum să-mi explic reacția altora. Nu pot să știu ce gândesc și ce simt alți oameni. Fiecare face cum crede și cum simte. Eu niciodată nu o să vorbesc urât despre prietenii mei, chiar dacă ei mi-au greșit”, a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

Vedeta a dat de înțeles că nu poate să o ierte pe Vica. „N-am început eu. Eu dacă am ceva de împărțit sau m-a deranjat ceva la o persoană mă duc și îi spun, dar public n-am să fac asta. Eu așa am fost educată. Eu iert, dar iert doar pe cei care își doresc asta. Eu nu pot să decid ce gândește și ce simte fiecare”, a mai dezvăluit vedeta.

Cu câteva seri înainte, Vica susținea tot la Xtra Night Show că Oana a dezamăgit-o foarte tare, dar nu a dezvăluit concret, despre ce este vorba. „Eu nu sunt supărată pe ea. Am fost supărată, într-adevăr. Dar am luat ca atare treaba și aia a fost. Oana a fost prietena mea de suflet și eu am ajutat-o pe ea foarte mult. Dar m-a dezamgit. Nu stau să despic firul în patru. M-a dezamăgit foarte tare”, a spus Vica Blochina la Xtra Night Show.

Sursa foto: Instagram

Adina Buzatu la ora adevărului. Îmbracă bărbații, dar nu a găsit niciunul să-l dezbrace

Recomandarile noastre