Incredibil. Ce face Oana Roman cu florile pe care le primește de la Marius Elisei

Incredibil. Ce face Oana Roman cu florile pe care le primește de la Marius Elisei
S-a împăcat cu Marius Elisei și fericirea i se vede pe chip. Oana Roman e plină de viață și a plecat în cel mai frumos concediu.

Cu patru luni în urmă au ales să meargă fiecare pe alt drum, dar și-au dat seama repede că nu pot trăi unul fără celălalt. Oana Roman spune că Marius a fost cel care a făcut primul pas.

Incredibil. Ce face Oana Roman cu florile pe care le primește de la Marius Elisei

Micile neînțelegeri au fost uitate și au decis că a venit momentul să-și mai acorde o șansă. Ce-i drept, Marius a fost cel care a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-și recupereze iubita, iar eforturile sale nu au fost în zadar. Și pentru că a recunoscut public că o iubește, bărbatul îi cumpără tot timpul flori. Și nu trece o zi în care să nu o facă să se simtă specială.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… Mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta”, a spus bărbatul cu ceva timp în urmă.

 

Oana Roman i-a făcut lui Elisei prima declarație de dragoste

”Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc”, a mărturisit, emoționată Oana Roman. Bruneta, care s-a schimbat radical în ultima perioadă a recunoscut, la rândul său, că e din ce în ce mai îndrăgostită de bărbatul cu care are un copil.

Ba chiar i-a făcut și prima declarație de dragoste. ”A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult. Vacanța in Franța era stabilit de mult timp. După ce te-am rugat să vii în Egipt și nu ai vrut, am zis să nu te mai rog iar”, a mărturisit Oana Roman. Cei doi au plecat acum într-o vacanță la mare și, pentru prima dată, după multă vreme, Oana Roman are sufletul împlinit.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre