Exclusiv. Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei, dis-de-dimineață. Ce a făcut bărbatul în mașină

Exclusiv. Oana Roman, surprinsă de Marius Elisei, dis-de-dimineață. Ce a făcut bărbatul în mașină
Până să ajungă să divorțeze la notar, s-au separat și împăcat de câteva ori. Anul trecut, după șase ani de căsnicie, fiica fostului premier Petre Roman a declarat „eu am făcut tot ce am putut” și a divorțat de tatăl fiicei ei. Vara acestui an a adus însă o schimbare majoră.  

Joi dimineață Oana Roman și Marius Elisei erau împreună și mai fericiți ca niciodată. Lumea se întreabă, pe drept cuvânt, dacă cei doi s-au împăcat. Oare bărbatul a revenit în apartamentul fostei sale soții? Nu știm exact cum și-au petrecut noaptea cei doi.

Ceea ce știm cu certitudine însă e că la prima oră a dimineții, când au ieșit din casă, erau împreună, în mașina Oanei. Fiica lui Petre Roman se afla la volan, fiica ei stătea pe bancheta din spate, iar fostul soț, Marius Elisei, luase locul din dreapta șoferului. Cu centura de siguranță regulamentar pusă.

„Te iubesc”

Și mai mult decât atât, surprizele nu se opresc aici. Jovială cum o știți, Oana și-a salutat într-un video, comunitatea online. Și și-a filmat și companionii din mașină, astfel încât toată lumea să știe motivul fericirii ei. Marius Elisei a surprins pe toată lumea, pentru că nu s-a mulțumit să salute. Marius Elisei a început să cânte și i-a făcut fostei sale soții, Oana Roman, o declarație de dragoste emoționantă, chiar în direct. „Bună dimineața, te iubesc” – așa și-a început bărbatul cântecul.

Zilele acestea, Oana Roman abordează o nouă schimbare de look, cu părul tuns bob, întins, cu breton, vopsit în argintiu ( „ca un cal nărăvaș” – după cum s-a exprimat într-o altă intervenție). Marius Elisei pare foarte încântat de felul în care arată femeia pe care o iubește nespus. El a și distribuit pe contul său de Instagram postarea Oanei Roman, în care îi cântă versuri de amor.

Sursa foto: Instagram

Cu cine a fost prins în tandrețuri Laurențiu Reghecampf