Oana Roman, gest neașteptat pentru Marius Elisei

Oana Roman, gest neașteptat pentru Marius Elisei
Iubirea lui o face frumoasă, puternică și o ambiționează. E clar că Oana Roman nu poate trăi fără Marius Elisei. Ce se întâmplă cu cei doi.

Chiar dacă au divorțat, se înțeleg mai bine ca niciodată, iar Marius Elisei este pentru  fiica lui Petre Roman sprijinul său necondiționat.

Oana Roman, gest neașteptat pentru Marius Elisei

Cu șapte ani în urmă, Oana Roman și Marius Elisei au jurat în fața lui Dumnezeu că vor fi unul lângă celălalt. Viața le-a adus însă și surprize mai puțin plăcute, dar nu renunță unul la celălalt. Pe 15 iunie, data aniversării, Oana a făcut un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni, dar care a topit inimile fanilor.

Fiica lui Petre Roman a postat o fotografie în care apare în rochie de mireasă, la brațul fostului său soț. Bruneta pare din ce în ce mai convinsă că ei se iubesc și vor fi legați pentru toată viața.

„Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”

”Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou.

Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat! @eliseimarius”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Marius se luptă pentru inima Oanei

La rândul său, Marius Elisei a înțeles că Oana este iubirea vieții lui și se luptă să o recâștige. Acesta se poartă exemplar cu vedeta și nu ratează nici o ocazie să-i demonstreze ce înseamnă pentru el. ”La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta.

Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram