Nu poate să trăiască fără Oana și fetița lui și ar face orice sacrificiu pentru ca situația să se schimbe. Ce are de gând Marius Elisei.

Marius Elisei recunoaște. „O iubesc pe Oana în continuare. În fața lui Dumnezeu suntem căsătoriți”

Este pentru dată când Marius Elisei a pus punctul pe I și a recunoscut că Oana este iubirea vieții lui. Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, acesta a spus că își dorește din suflet o împăcare.

„Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Relația noastră este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei.

Vor pleca în concediu la mare

Cei doi au și planuri pentru vara aceasta și speră să plece la mare împreună cu cea mică. Fetele vor pleca însă pe Coasta de Azur, dar tata nu le poate însoți pentru că trebuie să-și facă rapelul.  „Da, s-ar putea să mergem la mare la noi. Din câte știu eu, ele pleacă pe Coasta de Azur, după ce se termină școala, doar că eu nu pot să merg pentru că nu sunt vaccinat, adică mai am de făcut rapelul”, a mărturisit bărbatul.

Marius nu mai vrea să ajungă din nou în fața ofițerului Stării Civile

Pe de altă parte, Marius a declarat că nu s-ar mai vedea din nou în fața Ofițerului Stării Civile. Și asta pentru că, din punctul lui de vedere, el și Oana sunt căsătoriți în fața lui Dumnezeu. „Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi.

În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima o împăcare. Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește împăcarea, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.

Sursă foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri