Marius Elisei își încearcă iar norocul cu Oana Roman. Face gesturi uimitoare

Marius Elisei își încearcă iar norocul cu Oana Roman. Face gesturi uimitoare
Se pare că Marius Elisei și Oana Roman nu pot trăi unul fără celălalt. Cei doi sunt mai apropiați ca oricând și se îndreaptă spre o împăcare.

Marius Elisei nu vrea să o piardă pe Oana Roman. Deși au divorțat, bărbatul vrea să o recucerească.

Marius Elisei își încearcă iar norocul cu Oana Roman. Face gesturi uimitoare

Au suferit amândoi după divorț, dar se pare că tot unul lângă celălalt vor să trăiască. Recent, Oana Roman și Marius au petrecut o seară frumoasă la un restaurant. Bruneta n-a rezistat și a postat o fotografie în care ciocneau paharele.

Sigur că fanii s-au gândit imediat să s-au împăcat. Se pare că până acolo mai e doar un singur pas, dar Oana încă se mai gândește dacă să-l primească din nou pe bărbat în viața ei.

„Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile”

”Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site din nou. Și azi am fost cu Isa să-i cumpărăm niște lucruri și a zis că e foarte fericită că ne vede mai des împreună. (…)

Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. (…) Nu știu ce să zic…. Deocamdată, vedem …. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine”, a mărturisit vedeta.

„Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

Gesturile frumoase ale lui Marius o impresionează pe Oana. Vedeta spune că acesta o curtează, îi cumpără flori și se comportă exemplar. De altfel, pe 15 iunie, cei doi ar fi împlinit șapte ani de la cununia religioasă.

”Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a declarat Oana. Cu puțin timp în urmă, Marius i-a făcut o surpriză Oanei și fetiței și au plecat la munte. ”A fost foarte frumos.

Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera ”, a spus Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre