Exclusiv. De data asta, George Burcea are scăpare. Ce i-a spus iubitei lui, Viviana

Exclusiv. De data asta, George Burcea are scăpare. Ce i-a spus iubitei lui, Viviana
Viviana Sposub se poate declara cea mai fericită femeie din lume. După cele întâmplate joi, chiar dacă avea dubii, i-au trecut cu siguranță. Puține femei din showbiz au avut parte de așa ceva, în public mai ales.

Zilele trecute, Viviana Sposub a sărit în apărarea iubitului ei, care a dat chix cu un live pe Instagram, comentând nepotrivit despre relații. Interpretarea postării actorului a iscat valuri, multe femei fiind nemulțumite, iar una din ele a și amenințat că îl dă în judecată. A fost evident pentru toată lumea ce sentimente puternice îi poartă fosta prezentatoare de la meteo, alesului ei.

Zilele acestea, Viviana Sposub participă la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Iar iubitul ei declarat o încurajează cu toate forțele.

Marea declarație de dragoste a lui George Burcea

Fostul soț al Andreei Bălan a făcut o postare mai mult decât emoționantă pentru actuala sa iubită. „Votați 10 la 1206”, le-a transmis George Burcea fanilor săi. Pentru iubita lui a avut însă alt mesaj.

I-a făcut cea mai așteptată declarație de dragoste. Și a alintat-o. Vede toată lumea cât de mult ține la ea și cum i se adresează. Are un apelativ de alint. Nu îi spune Viviana, ci Vivian. „Te iubesc, Vivian!”, i-a scris George Burcea iubitei sale.

Pentru George e mai simplu să scrie „Te iubesc!” decât să spună

De când apar ca un cuplu asumat, George Burcea a mai fost întrebat despre sentimentele pe care i le poartă Vivianei. Niciodată nu a verbalizat că o iubește. Acest verb nu i-a ieșit din gură. „Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor”, a spus el pentru Click.ro, prin octombrie.

Dar ce nu spune, scrie. Prin septembrie, i-a mai scris o dată „Te iubesc”, și a pus o inimioară. În aceeași lună, la Gala penru mirese, Viviana l-a obligat să spună cum stau lucrurile în fața întregii lumi. „Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul «hate» nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva”, a fost declarația pe care George Burcea i-a făcut-o iubitei lui după concurs, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram