Exclusiv. De ziua lui, Alex Bodi și-a făcut singur cel mai tare cadou

Exclusiv. De ziua lui, Alex Bodi și-a făcut singur cel mai tare cadou
De când a scăpat de arest, Alex Bodi o ține tot într-o veselie. El a luat avionul privat și s-a dus la Londra, să se vadă cu prietenii. Iar acolo a reaprins focul cu fosta ultimă logodnică.

Pe lângă o petrecere-monstru la care au curs valuri de Beluga și șampanie scumpă, de ziua lui, Alex Bodi și-a făcut singur cel mai tare cadou. El a petrecut în compania prietenilor săi, printre care și cel Josip Hiet, cel care l-a introdus în mega-afacerea Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem, bazat pe tehnologie Blockchain.

Din imaginile postate pe Instagram, a văzut toată lumea că petrecerea a fost, cum s-ar zice, „pe bogăție”. Alex Bodi și prietenii lui au petrecut într-un club de fițe, și s-au răsfățat cu cele mai scumpe mâncăruri și băuturi.

Alex Bodi e, din nou, cu Daria Radionova în brațe

Cel de-al doilea fost soț al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, a împlinit 37 de ani. De ziua lui, bărbatul și-a făcut cel mai tare cadou: noua sa fostă iubită. El s-a afișat, pe Instagram, cu Daria Radionova în brațe, semn ca dragostea e mare între ei, chiar dacă s-au certat, cu luni în urmă, pe tema inelului de logodnă. Și chiar dacă, între timp, Daria s-a mai logodit cu un miliardar. Dar l-a părăsit repejor. Pesemne, pentru Alex Bodi.

„One year younger” (n.r. trad. – „Cu un an mai tânăr”), a scris Alex Bodi alături de o fotografie postată luni, în care o ține lipită de el pe Daria Radionova. Fosta lui logodnică,  cea care i-a fost alături când a ieșit din arest preventiv prima dată, îi este acum, din nou, iubită. Ea îi răspunde lui Alex Bodi la postări cu inimioare, așa cum o face și în postarea de față.

Sursa foto: Instagram