Exclusiv. Dezmăț total cu canabis la aniversarea Madonnei. Cum a petrecut diva

Exclusiv. Dezmăț total cu canabis la aniversarea Madonnei. Cum a petrecut diva
A fost dezmăț total, cu mult canabis, la ziua reginei muzicii pop. Duminică, 16 august, Madonna a împlinit 62 de ani. Petrecerea a fost una de pomină, peste graniță.

De ziua ei Madonna i-a avut aproape pe cei mai dragi oameni din viața ei, incluzând aici în primul rând pe iubitul Ahlamalik Williams, 26 de ani, care apare în imagini rulându-i sărbătoritei un joint. Trebuie spus că de mulți ani, Madonna a recunoscut că îi place să fumeze, și nu e deloc timidă în a arăta acest lucru.

În alte imagini, Madonna are în mână un platou plin de canabis de la un cunoscut brand care comercializează, fiind, ea însăși, cu o țigară în colțul gurii. Fericita sărbătorită a plecat cu „gașca” în Jamaica pentru această petrecere de pomină. La locul distracției i s-a acordat cel mai bun loc: un fotoliu roșu confortabil pentru „regină”.

Vedeta a fost generoasă cu fanii, postând multe imagini de la petrecere.

Regina muzicii pop

Pe numele ei complet Madonna Louise Veronica Ciccone, s-a născut la 16 august 1958, la Bay City, Michigan, SUA şi a copilărit la Pontiac, o suburbie a oraşului Detroit.

La 62 de ani, Madonna poate spune că le-a făcut pe toate. Este cântăreaţă, actriţă, producătoare şi compozitoare de muzică pop. A avut mai mulți soți, a făcut copii, a înfiat unii, iar mai nou șochează cu ultima marte iubire, un băiat căruia îi poate fi de-a dreptul bunică.  Madonna e câştigătoare a multor premii Grammy și laureată a Globului de Aur. Este, indubitabil, una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Pentru muzică, stil și pentru  show-urile pe care le realizează la orice concert.

A mers la Facultatea de Dans din Michigan

A început să ia lecţii de dans la vârsta de 14 ani, avându-l ca profesor pe Chrystopher Flynn. A frecventat cursurile şcolii Rochester Adams High School, unde s-a remarcat prin rezultatele şcolare şi ca membră a echipei de majorete. A încheiat studiile preuniversitare în 1976, iar în 1978 a intrat la Facultatea de Dans din Michigan. În anul următor, s-a mutat în New York, cu intenţia de a începe o carieră de dansatoare, arată portalul  The Famous People.


De ce e periculoasă înghețata

Mihaela Rădulescu l-a lăsat pe Felix pentru un măgar. Să vezi cum îl caută între urechi!


În 1982, a creat formaţia muzicală Breakfast Club, în cadrul căreia a fost bateristă şi cântăreaţă. A părăsit curând trupa și a început un nou proiect, Emmy.

Cum a ajuns să debuteze solo

În acelaşi an, un demo audio al Madonnei a ajuns la un producător de la casa de discuri Sire Records, iar după puţin timp a fost lansată piesa „Everybody”, primul single al artistei. Au urmat rapid altele: „Burning Up” şi „Holiday”, cel din urmă fiind primul ei single care a intrat în topul Billboard Hot 100. În anul următor a apărut albumul de debut, „Madonna”. În 1984 a lansat „Like a Virgin”, primul său album clasat pe locul întâi în SUA.

Piesa care dă titlul albumului a rămas timp de 6 săptămâni în Billboard Hot 100 pe locul 1, devenind primul ei hit în clasamentul american. Albumul a mai produs trei hituri de top 5: „Material Girl”, „Angel” şi „Dress You Up”. ”Like a Virgin” a fost numit de National Association of Recording Merchandisers şi Rock and Roll Hall of Fame ca fiind unul din cele „200 albume decisive ale tuturor timpurilor”. Era doar începutul. Tsunami Madonna s-a declanșat cu adevărat.

Guiness Book : „fără precedent”

În 1986, a apărut discul ”True Blue” (includea piesele „Papa Don’t Preach”, „Live to Tell” şi „Open Your Heart”),  care a devenit cel mai bine vândut album al Madonnei din toate timpurile – peste 19 milioane de exemplare comercializate internaţional. Albumul a ajuns pe prima poziţie în 28 de ţări, fapt catalogat de Cartea Recordurilor ca fiind ”fără precedent”.

În 1989, a lansat „Like a Prayer” care a ajuns pe primul loc în clasamentul albumelor din America. Madonna a devenit astfel primul artist cu trei albume de studio consecutive clasate pe locul 1 în Billboard 200. Piesa- titlu, „Like a Prayer” a ajuns pe locul întâi în 15 state, inclusiv Australia, Canada, Italia, Japonia, Regatul Unit şi Statele Unite ale Americii, în primele două fiind cel mai de succes cântec al anului. „Express Yourself” a fost al doilea extras single şi a primit recenzii pozitive.

În 1995, după mai multe albume lansate și turnee internaționale, Madonna joacă în filmul care i-a marcat cariera, „Evita”, unde o interpretează pe prima doamnă argentiniană Eva Perón. A câştigat Globul de Aur pentru interpretarea sa.  Au urmat trei ani în care nu a lansat nimic. După trei ani în care nu a lansat niciun album de studio nou, în 1998 Madonna a revenit cu un stil nou, cu influenţe de muzică electronică.

Pandemia a prins-o pe Madonna în plină promovare a  celui de-al 14-lea album de studio, Madame X. Turneul în America și Europa a fost suspendat, artista a intrat în izolare cu copiii și iubitul.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp