Exclusiv. Drama lui Liviu Vârciu în Bucovina. A făcut-o lată

Exclusiv. Drama lui Liviu Vârciu în Bucovina. A făcut-o lată
Lui Liviu Vârciu îi place în Bucovina. S-a dus din nou. A fost și în anii trecuți. Acum se bucură de zăpadă dar are o mare problemă. E de neimaginat.

Drama lui Liviu Vârciu în Bucovina e majoră. A povestit preț de câteva ore și arăta devastat. Înfofolit, congelat, cu nasul roșu. Zăpada e mare și frigul pe măsură, relatează vedeta.

Exclusiv. Drama lui Liviu Vârciu în Bucovina. A făcut-o lată

Ideea este că el și prietenii lui au ajuns într-o locație unde se construiește un hotel. „Cazarea nu e terminată, piscina nu e gata”, dezvăluie Vârciu. Fără jacuzzi cu apă fierbinte și foc în șemineu, băieții au pus de o afumătoare. Grătarul nu mai e la modă, explică Liviu Vârciu, ci afumătoarea.

Drama lui Liviu Vârciu în Bucovina

Numai că, ce să vezi. Afumarea cărnii durează. Exagerat de mult. După mai mult de 12 ore de așteptare, carnea pusă la afumat într-un butoi, nu era încă gata. Iar din cauza frigului și a lemnelor umede, focul a trebuit întețit cu o butelie. Băieții s-au descurcat, însă tot au răbdat de foame.

„După 16 ore am pus butelia în afumătoare. Deci, lemnul nu arde. Și e lemn, nu e butaforie. Sper să mâncăm măcar cartofi prăjiți. E atât de frig încât lemnele nu mai ard. Deci, nu mai mănânc nimic. (…) Carnea o mâncăm mâine”, a explicat Vârciu.

Revenirea lui Vârciu. Și cadourile

După o noapte de pomină în care a tot așteptat să se prepare hrana, Liviu a cedat și a ajuns la somn, iar luni, fresh, și într-o ținută albă s-a scuzat. A făcut-o lată. De foame. ”Bună dimineața dragilor. Îmi cer scuze pentru aseară. Am consumat. Cu aerul ăsta de la Suceava, e ceva în neregulă”, a spus vedeta.

Apoi s-a arătat impresionat de ce i s-a întâmplat în continuare. Un bărbat l-a căutat și i-a lăsat un cadou. De fapt, au fost cadouri pentru toată echipa. Vârciu și Andrei au primit câte o geacă, iar Nea Mărin o cămașă înflorată.

Sursa foto: Instagram

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat! Fotografia care i-a uimit pe fani