Exclusiv. Duelul pentru copii Burcea și Bălan a atins o cotă de neimaginat. Au fost capabili de ceva…

Exclusiv. Duelul pentru copii Burcea și Bălan a atins o cotă de neimaginat. Au fost capabili de ceva…
Bucurie imensă pentru Andreea Bălan. Urmează un week-end de petreceri, dar până acolo e foarte atentă la tot ce mișcă pe câmpul de luptă. Adică pe internet. Unde are loc o mare bătălie a postărilor între mami și tati. Andreea are ceva extrem de important de sărbătorit, iar Burcea nu pare a fi invitat. Totuși, i-a luat-o înainte. E de așteptat însă ca Tiberiu Argint să vină cu cadou.

Andreea Bălan e în culmea fericirii. Fiica ei cea mare tocmai a împlinit patru ani. Tatăl fetiței, actorul George Burcea, i-a luat-o înainte mamei, și a postat pe Instagram, mai multe imagini cu fetița când era foarte mică. „#4AniDeEllaMaya 🍼 #9october ❤️ #birthdaygirl”, a scris acesta. A și adunat vreo 6.500 de like-uri în două ore.

Fosta sa soție, Andreea Bălan, a pierdut startul, dar a postat și ea. Mai multe imagini de la prima petrecere a fetiței, cu tort și toate cele, ținută la grădiniță.

A strâns peste 7.000 de aprecieri într-o oră, deci, chiar dacă nu a fost matinală ca ex-ul ei (căci era ocupată să facă reclamă unui produs de slăbit), a recuperat bine.

Divorț acid între Burcea și Bălan

Andreea Bălan și George Burcea au decis să se separe în urmă cu câteva luni, iar de la acel moment continuă seria atacurilor dure și a nemulțumirilor pe care le au unul față de celălalt.

Se pare că cei doi nu se mai înțelegeau încă dinainte de a se căsători. Asta susține actorul.

George Burcea a povestit că relația celor doi se deteriorase chiar înainte de a face nuntă la București, iar Andreea Bălan a fost cea care și-a dorit mult să fie mireasă și acasă. Probabil,  din cauză că aveau prieteni și rude aici, era vorba și de imagine și de bani, mai ales că aveau deja copiii. Cei doi au două fete: Ella Maya, care are 4 ani, și Clara Maria, care are mai puțin de doi ani.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni.

Andreea e pentru totdeauna parte din el

Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe”, a spus George Burcea.

De la nuntă, Burcea s-a ales cu un tatuaj care îi reprezintă chiar pe ei, el și Andreea. „Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Iar acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg dacă mă despart de ea”, a spus actorul.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Cât s-a îngrășat Lidia Buble? A fost forțată să recunoască