Exclusiv. După ce suferă Smiley. Îl roade tare și se dă de gol printre rânduri

Exclusiv. După ce suferă Smiley. Îl roade tare și se dă de gol printre rânduri
E proaspăt tătic, de o lună și ceva, și e copleșit de dragoste. Are o fetiță, Josephine, pe care op iubește nespus.  Ce mai, e topit după ea!

Dar asta nu e tot, de fapt ne-am dat seama după ce suferă Smiley. Îl roade tare și se dă de gol printre rânduri.

De când au devenit părinți Smiley și Gina Pistol sunt copleșiți de minunea căreia i-au dat viață. E dificilă creșterea unui bebeluș, mai ales în primele săptămâni de viață. Acesta se trezește deseori noaptea, are nevoie de mâncare, sau să fie schimbat. Apoi plânge. Iar tu, ca proaspăt părinte, habar nu ai de ce. E epuizant, una peste alta.

După ce suferă Smiley

Au relatat despre asta și Gina și Smiley. El a povestit că abia după niște zile bune și nopți lungi albe și-a dat seama că momentul ideal ca să se bărbierească e când se trezește pentru mica Josephine pe la 4 dimineața. Iar Gina, tot așa. Spune că a lăsat deoparte orice rutină de înfrumusețare. Abia dacă apucă să își de a cu apă pe față dimineața pe la 6,40.

După ce suferă Smiley

Mai direct, mai printre rânduri, Smiley dă din casă. Cam suferă. După ce credeți? Dacă i-ați urmărit ultimul episod pe YouTube în care i-a avut invitați pe Pavel Bartoș și pe soția lui, Anca, ați putut intui. I-a chestionat pe aceștia la cât timp după nașterea unui copil se reintră în normal. În rutina intimității și pasiunii de dinainte.

Marea întrebare a lui Smiley este „cum se întreține relația romantică” după apariția copilului în familie. „Dacă te aștepți ca relația să fie aceeași dinainte de copil, răspunsul e că nu va fi. Va fi mai completă”, i-a spus Anca Bartoș.

Pavel Bartoș a pus punctul pe i: „Primele luni nu te aștepta la mare lucru! E doar copilul. Nu ai cum. Asta ți-o asumi!”. Dar Smiley e deja speriat. Cât va dura etapa asta nouă fără romantism? „Primele câte luni?” – a vrut să știe Smiley. „Depinde. La noi a fost diferit la fiecare copil. La primul după 4 – 5 luni a revenit și focul, cumva. Ține mult ca părinții să se relaxeze. Atunci ne redescoperim. Până atunci nici nu apuci să te gândești. Tot efortul e spre copil”, i-a mai spus Bartoș.

Cert e că Pe Smiley nu l-a satisfăcut răspunsul. Nu contează că știe toată lumea că  așa se întâmplă în orice familie care are un proaspăt copil. După ultima postare ne dăm seama că e mare suferința. „Magazinele se închid la 6. Străzile la 10. Acum, cu pandemia, tu ce activități mai ai noaptea în cuplu? 🤭”, a chestionat Smiley pe internet.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 16 aprilie. Pentru Balanțe se anunțe câștiguri bune. Și Fecioarele au noroc de bani