Horoscop Minerva – 16 aprilie. Pentru Balanțe se anunțe câștiguri bune. Și Fecioarele au noroc de bani

Horoscop Minerva – 16 aprilie. Pentru Balanțe se anunțe câștiguri bune. Și Fecioarele au noroc de bani
Chiar dacă se păstrează unele ambiguități, aspectele nu sunt deloc proaste, aș spune că sunt încurajatoare, ca și cum inclusiv Președintele și-a dorit ruperea coaliției.

Foarte mult lume se bucură, dar…mă întreb câți bani au intrat în pușculița națională?!

Horoscop Minerva – 16 aprilie. Pentru Balanțe se anunțe câștiguri bune. Și Fecioarele au noroc de bani

Berbec – Este o zi excelentă pentru acțiuni îndrăznețe, în special legate de sursele de venit. Ai putea primi un contract de angajare sau să semnezi un contract care să te implice în marketingul în rețea. Săptămâna aceasta este un moment bun pentru a consulta un consilier financiar și a face planuri cum să economisești banii câștigați din greu.

 

Taur – Ia măsuri de prevenție suplimentare împotriva vremii care se schimbă rapid. Fii atent la ce mănâncă copiii pentru a preveni durerile de intestine. Dacă îți place să savurezi mâncarea picantă și grasă te-aș sfătui să te abții dacă nu vrei să te confunți cu probleme de indigestie și arsuri la stomac. O cerere de împrumut ar putea fi aprobată spre prânz.

 

Gemeni – Dorința de schimbare este atât de pregnantă încât poți folosi această energie pentru acționa brusc spre un obiectiv planificat, cum ar fi contactarea unui influencer sau depunerea unui brevet pentru o idee excelentă. Este, o săptămână bună pentru împrumuturi. Poți vinde o proprietate la un preț foarte bun.

 

Rac – Nu te grăbi să îți schimbi locul de muncă sau să aplici pentru unul nou, deoarece nu este momentul potrivit. Este posibil ca tu și șeful tău să nu fiți de acord cu anumite probleme; nu spune nimic, deoarece problema se va rezolva de la sine. Asigură-te că dormi cât trebuie. De asemenea, că îți urmezi programul alimentar și de exerciții fizice.

 

Leu – Este un moment bun pentru investiții, iar acțiunea este o opțiune deosebit de bună. Dacă ai planificat să contractezi un împrumut pentru a-ți îmbunătăți poziția financiară, este momentul potrivit să faci acest lucru. Cheltuielile pe care le faci, pot implica unele riscuri, dar câștigurile pe care le obții de pe urma acestora merită.

 

Fecioară – Va trebui să lucrezi dublu pentru a vedea niște rezultate. Vei beneficia și de o sursă suplimentară de venit care va apare pe neașteptate, așa că folosește acești bani cu înțelepciune. Evită să mânci în exces, ai putea face indigestie; ținând sub control tendința de a mânca în exces, vei preveni multe afecțiuni. Respectă o dietă sănătoasă care conține fructe și legume proaspete.

 

Balanță – Dacă lucrezi în confecții sau în industria modei vei avea o zi cu adevărat grozavă, întrucât va crește cererea peste așteptări. Și sună telefoanele. Se arată câștiguri bune, în special la începutul zilei. Există indicii că profiturile tale vor fi mult mai mari decât te aștepți. Scapi de afecțiuni minore. Foarte mult stres, indiferent legat de muncă sau de casă.

 

Scorpion – Trebuie să fii rapid, altfel oportunitățile pe care le ai se vor pierde. Cheltuiește banii cu parcimonie ca să ai rentabilități rapide. Îți vei extinde cu succes influența prin creșterea vânzărilor și a cererii. Dacă ai probleme cu tensiunea și cu glicemia, indiferent de vârstă, trebuie să fii atent; nu ceda ispitelor. Nu este bine să te implici în proiecte sau relații cruciale.

 

Săgetător – Siguranța locului de muncă va fi cea mai importantă preocupare a zilei. Te vei gândi să îți menții locul de muncă actual. De asemenea, munca în echipă este foarte recomandată în acest moment. În schimb, financiar ai putea avea unele pierderi. Realizezi că cheltuielile depășesc veniturile. Munca te va scoate din necaz.

 

Capricorn – Ești cu ochii pe noile oferte de locuri de muncă. Urmează să apară în curând. Dacă dorești o schimbare în carieră s-ar putea să nu ai succes astăzi. s-ar putea să te simți stresat și anxios. Dorința și forța de a face ceva productiv te vor face să îți depășești limitele. Cu toate acestea, păstrează controlului asupra energiei excesive prin meditație, exerciții fizice și masaj.

 

Vărsător – Dacă îți îndeplinești obiectivele la timp, șefii tăi vor fi impresionați. Poți chiar să promovezi, mișcare pe care o aștepți demult. Ai șanse mari de a-ți stabiliza cariera, nu lăsa această oportunitate să scape. S-ar putea să vezi câteva modificări și în finanțe astăzi. Dar ai putea să fie câteva achiziții neașteptate care îți pot greva bugetul.

 

Pești – Participarea la un nou parteneriat sau chiar la un parteneriat existent îți poate aduce beneficii. Ai răbdare cu toate problemele și nu vei avea pierderi. Gândește-te bine înainte de a face orice investiție. Nu îți poți exprima furia și s-ar putea să o manifești sub formă de stres sau dureri de cap. Atenție la ce mănâncii! Poți avea probleme cu stomacul.

Prințul Charles, în lacrimi. Camilla a fost lângă el. VIDEO