Exclusiv. După Roxana Vancea, altă gravidă șochează. Nepoții lui Băsescu vor avea o surioară

Exclusiv. După Roxana Vancea, altă gravidă șochează. Nepoții lui Băsescu vor avea o surioară
Imaginea cu fosta iubită a lui Mihai Bendeac și fosta asistentă de la „Neața cu Răzvan și Dani” înainte să nască a șocat mămicile care își amintesc că arătau ca ea, poate doar în primele luni de sarcină, nu cu două săptămâni înainte de a aduce pe lume copilul.

Iată că după Roxana Vancea (foto), altă gravidă foarte slabă ne arată burtica și face furori în mediul online. Și aceasta e invidiată de toată lumea.

Roxana Vancea a surprins lumea mondenă când a etalat trupul de fotomodel, cu care se laudă cu numai două săptămâni înainte să nască. În timp ce majoritatea femeilor se chinuie rău „pe ultima sută de metri”, cu kilograme în plus, picioare umflate, vergeturi și alte greutăți, unele dintre viitoarele mămici par că trec prin sarcină fără nici cea mai mică problemă.

Altă gravidă foarte slabă ne arată burtica

E bucurie mare în familia fostului soț al Elenei Băsescu. Pe lângă cei doi copii pe care Bogdan Ionescu îi are cu aceasta, Traian jr. și Anais, actuala lui soție, Sheila Ionescu, îi va mai naște o fetiță. Cei doi nu au anunțat încă numele copilei, dar tânăra mămică e mândră tare. Are și de ce. Chiar dacă mai are două luni până să nască, ea arată precum un fotomodel. Așadar, nepoții lui Traian Băsescu vor avea o surioară din partea tatălui în foarte scurt timp.

E adevărat, are mare grijă al siluetă. Și, în ciuda faptului că e însărcinată, nu face rabat de la orele de sport. Sheila se antrenează constant. Astfel, ea a și distribuit o fotografie în care ne arată, în echipament sportiv cu bustieră și colanți. Cât de slabă e și cât de bine duce sarcina. Graviduța în luna a șaptea ar putea lejer să urce pe podiumul de modă și să defileze, chiar și așa, cu burtica la vedere.

Amintim că, recent, Sheila și Bogdan Ionescu au sărbătorit un an de la căsătorie. Ei s-au cununat la București, în toamna anului trecut, dar au făcut petrecerea de nuntă la Istanbul, într-un palat otoman transformat în resort de 5 stele, pe malul Bosforului. Pentru aniversarea căsătoriei, cei doi au zburat în Franța, la Marsilia și Avignon.

Sursa foto: Instagram