Exclusiv. Fetița lui Wednesday din Familia Addams făcea reclame înainte să se fi născut

Exclusiv. Fetița lui Wednesday din Familia Addams făcea reclame înainte să se fi născut
V-o amintiți pe micuța Wednesday din familia Adams? Versiunea clasică, prima a filmului, lansată acum vreo 30 de ani.  În ciuda figurii ingenue plănuia uciderea în chinuri a fraților săi.

Ajunsă la 41 de ani, actrița Christina Ricci tocmai a născut, pentru a doua oară, în urmă cu câteva ore. Actrița care a interpretat-o pe Wednesday în Familia Addams a făcut anunțul sarcinii în luna august, postând pe rețelele sociale o fotografie cu ecografia și cu descrierea: „Viața continuă să se îmbunătățească”. Același mesaj a fost postat și de tatăl copilului, hairstylistul Mark Hampton. Cei doi au fost discreți în privința relației lor.

Cu o lună înainte să anunțe sarcina, actrița îi scria lui Mark Hampton, de ziua lui: „Persoana mea favorită, om minunat, sper să ai parte de lucruri magice și fericite. Acest an va fi cel mai bun de până acum”.

Divorț cu violențe pentru Christina Ricci

Actrița a avut parte de un divorț cu scandal, cauzat de violența domestică. Acum zâmbește din nou. Christina Ricci s-a căsătorit în 2013 cu producătorul de film James Heerdegen și în 2014 a dat naștere unui băiețel. Anul trecut Christina Ricci a ajuns la poliție, reclamând faptul că a fost victima violenței domestice. James Heerdegen a trebuit să părăsească locuința, după ce s-a instituit un ordin de protecție. Actrița a cerut divorțul și custodia permanentă a băiețelului lor care acum are 7 ani.

Christina Ricci a născut, miercuri, o fetiță pe nume Cleo

Avea doar 10 ani Christina Ricci când a fost selectată să joace un personaj dur, macabru, inteligent, care avea o înfățișare serioasă și căruia îi plăcea să-și tortureze fratele: micuța Wednesday din Familia Adams. Între timp, actrița a trecut de la torturarea copiilor la bucuria aducerii pe lume a unora.

De foarte scurt timp ea a devenit mamă pentru a doua oară. Băiețelului ei de 7 ani îi aduce acasă o surioară, Cleo.  Chiar dacă nu  venise încă pe lume, Cleo a apărut în prima sa reclamă: una pentru brandul Marc Jacobs.

Christina s-a lăsat fotografiată topless într-o ținută semnată de celebrul designer și și-a etalată, mândră, burtica de mămică.  Miercuri, vedeta de la Hollywood a adus-o pe lume pe micuța Cleo. Și ne arată cât de frumușică este.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Sursa foto: Instagram