Exclusiv. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, escapadă după botezul fiicei sale

Exclusiv. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, escapadă după botezul fiicei sale
La o săptămână după ce și-a botezat fiica, pe micuța Marine Annelise, fostul ginere al lui Traian Băsescu a plecat din țară.

Bogdan Ionescu și-a luat fetele și a pornit într-o nouă aventură  alături de fetele lui. El, soția sa, Sheila, și micuța lor cu nume franțuzesc au ajuns în Cipru. Cei trei au ajuns vineri dimineață în Larnaca, tânărul și fericitul tătic  dezvăluind câteva imagini filmate, chiar pe aeroport.

Lui Bogdan Ionescu îi place mult să călătorească. De altfel, el și petrecerea de nuntă a făcut-o în deplasare, într-un palat otoman, pe malul Bosforului. Cei doi au avut mulți invitați și s-au distrat de minune.

Pentru aniversarea primului an de la căsătorie, Bogdan Ionescu și-a dus soția într-o vacanță romantică în Franța. Cei doi au vizitat mai multe localități, pline de istorie, și au avut parte de momente intime emoționante. Apoi, după ce a venit pe lume fiica lui, la o lună, fostul soț al Elenei Băsescu și-a dus micuța și soția la munte. Bogdan Ionescu, împreună cu soția sa, Sheila, și cu fiica lor nou-născută, Marie Annelise, au plecat la zăpadă și aer curat în Poiana Brașov.

Pentru fetele sale, tânărul a ales o locație luxoasă, cu șemineu în cameră și propria curte cu ieșire de pe terasă. Este un resort cu SPA, unde micuța deja s-a acomodat excelent și doarme frumos în căruciorul ei roz, cu năsucul în frig. Acum, micuța lui, creștinată, a zburat prima dată cu avionul.

Unde au ajuns Bogdan Ionescu și fetele lui în vacanță

Larnaca este un oraș situat pe costa sudică a Ciprului, cu o populație de 72.000 de locuitori. Orașul este, de asemenea, al doilea port comercial al insulei și capitala districtului cu același nume. Localitatea este una din destinațiile turistice, fiind este una dintre cele mai importante stațiuni litorale din Cipru. Plaja are o promenadă la malul mării cu palmieri.

Pentru confortul fetelor lui, Bogdan Ionescu a ales un resort cu o vedere splendidă, spre plajă, dotat inclusiv cu piscine în aer liber.

Sursa foto: Instagram