Exclusiv. Unde a evadat Bogdan Ionescu după ce a devenit tată a treia oară

Exclusiv. Unde a evadat Bogdan Ionescu după ce a devenit tată a treia oară
Fostul ginere al lui Traian Băsescu a devenit din nou tată. El are deja trei copii. Acum mai are și o fetiță, care s-a născut luna trecută.

Nu a trecut o lună de când micuța sa a venit pe lume, iar

Bogdan Ionescu a și dus-o în prima sa excursie. Tânărul a decis să evadeze din aglomerația Bucureștiului, pentru o atmosferă mai relaxată și cu un aer mult mai curat. Acesta cu siguranță îi va face bine micuței și îi va asigura un somn liniștit.

Bogdan Ionescu, împreună cu soția sa, Sheila, și cu fiica lor nou-născută, Annelise, au plecat la zăpadă și aer curat în Poiana Brașov. Pentru fetele sale, tânărul a ales o locație luxoasă, cu șemineu în cameră și propria curte cu ieșire de pe terasă. Este un resort cu SPA, unde micuța deja s-a acomodat excelent și doarme frumos în căruciorul ei roz, cu năsucul în frig.

Între timp, părinții se bucură de momente plăcute în doi: romantism cu vin roșu, pe blănuri, în fața focului, seara și curse cu snowmobilul, peste zi.

Cadouri scumpe pentru mama fiicei lui Bogdan Ionescu

Excursia în Poiana Brașov vine după ce zilele trecute și ceilalți copii ai lui Bogdan Ionescu și-au cunoscut surioara și au fost foarte încântați de ea.

Din căsătoria cu Elena Băsescu, el mai are doi copii, pe Traian junior, de 6 ani, și pe Anais, în vârstă de 8 ani.

Bogdan Ionescu și frumoasa turcoaică Sheila s-au căsătorit în toamna lui 2021. Căsătoria civilă au făcut-o la București, iar nunta în Istanbul, pe malul Bosforului, într-un impunător fost palat otoman convertit în hotel de cinci stele. Cei doi arată că se bucură de o relație plină de dragoste și armonie.  În semn de prețuire că i-a născut o fetiță, Bogdan Ionescu a întâmpinat-o pe soția sa, la întoarcerea de la maternitate, cu un cadou scump. El i-a luat  în dar un ceas de aur Vacheron Constantin.

Recomandarile noastre