Exclusiv. Fulgy a dat iar de belea. Să vedeți ce-a făcut Viorica de la Clejani!

Exclusiv. Fulgy a dat iar de belea. Să vedeți ce-a făcut Viorica de la Clejani!
Să fie 2023 un alt an plin de probleme pentru Fulgy, după cum a început? Iată prin ce trece acum fiul Clejanilor.

Povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Bia Khalifa nu i-a adus nimic bun lui Fulgy. În plus, blonda i-a demonstrat că e mai șmecheră ca el.

Relația dintre Fulgy și Bia Klalifa a ajuns la alt nivel. Pentru că el n-a fost deloc cuminte și a întins coarda mai mult decât ar fi trebuit, vloggerița s-a dus la poliție unde i-a făcut plângere fiului Clejanilor. Cu probleme mari în urmă din cauza drogurilor, era exact ce-i lipsea.

Tânărul s-a trezit acum cu o brățară la picior pusă de poliție, probabil pentru a nu se mai apropia de fosta iubită și le-a povestit prietenilor din online despre noua bijuterie 4k. Hai, bună ziua, vreau să vă arăt și eu noua achiziție. „Brățară nouă Themis, model 4 k, diamond, se știe, vă pupăm”, a spus Fulgy, arătându-și piciorul.

Cu ce-și ocupă Viorica de la Clejani timpul liber

În timp ce băiatul ei va trebui de acum să stea cuminte și să nu mai facă probleme, Viorica de la Clejani a postat o fotografie pe contul de socializare în care o aseamănă pe faimoasa sa fiică, Margherita cu Amber Heard, iar pe Fulgy cu Johnny Deep.

Lângă fotografie, Viorica a postat și câteva din vorbele de duh ale lui Johnny Deep: „Nu încerca niciodată să distrugi viața cuiva cu o minciună, când a ta poate fi distrusă de adevăr”. În ceea ce privește relația pe care celebra cântăreață o are în acest moment cu Bia Khalifa, ea susține că nu cunoaște o asemenea persoană.

Mesajul Vioricăi de la Clejani

În condițiile în care nu demult o vroia ca noră și se fotografia cu ea ori de câte avea ocazia. „Nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc!”, a declarat Viorica de la Clejani. Nici Bia nu se lasă și recent le-a arătat fanilor că face orice să-și rezolve probleme, așa că a găsit cea mai bună soluție: a ales să se ducă la vrăjitoare. Ca să-l pună pe fiul Clejanilor cu botul pe labe sau pentru a-și găsi bărbatul alături de care să-și întemeieze o familie și un copil?

Recomandarile noastre