Exclusiv. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, mai apropiați ca niciodată. Avem dovada

Exclusiv. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, mai apropiați ca niciodată. Avem dovada
Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu avansează în ritmul lui. După o perioadă turbulentă, în care s-au acuzat de fapte grave, reciproc, cei doi tineri au intrat în altă etapă.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au căsătorit de ziua îndrăgostiților, în 2015. El avea 27 de ani, iar artista 36.  Cei doi deveniseră deja părinții unui băiețel superb, în septembrie, anul precedent. Ulterior, au mai făcut un băiat, frumos și deștept. Sunt, împreună, părinții a doi băieți absolut minunați.

După divorț, cei doi au continuat să se întâlnească în sălile de judecată, disputând custodia copiilor. Claudia voia să păstreze copiii, Gabi susținea că acestora le va fi mult mai bine în casa familiei sale. Și au urmat runde dure de acuze publice, în care au fost menționate substanțe interzise, femei, bărbați, câte și mai câte,

Claudia Pătrășcanu ține la relația băieților cu tatăl lor

Între timp, lucrurile s-au așezat altfel. Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reușit să găsească un numitor comun pentru a dialoga. Și pentru a se comporta, civilizat, unul în compania celuilalt. Femeia și-a dat acceptul, în fața notarului, pentru ca tatăl să plece în vacanță în Dubai cu băieții lor. Apoi a avut, după cum au relatat surse bine informate, o serie de discuții cu fosta ei soacră, pe tema iubitei fostului soț. Dar lucrurile care îi unesc pe Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu se opresc aici.

Iată dovada că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu petrec mult timp împreună

De ceva vreme, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu petrec tot mai mult timp împreună cu copiii lor. Au fost la mall, la cumpărături, la începutul toamnei, de exemplu, iar acum s-au dus împreună într-un studio foto profesionist, la fotograful vedetelor, pentru a face imagini de colecție.

Gabi Bădălău a fost cel care a distribuit, primul, în weekend, pe Insta Story, imagini din studio, cu băieții lui. Puștii erau extrem de încântați că au fost puși să pozeze desculți. A distribuit și imagini în care apar toți trei masculii Bădălău.

Surpriza însă a venit de la mama băieților. Pentru că, de fapt, Gabi Bădălău nu a fost el singur cu băieții la fotograf, ci a fost cu ei și fosta lui soție. Adică s-au dus la poze în familie. Claudia Pătrășcanu a fost de asemenea cu ei la fotograf, chiar dacă în imaginile distribuite de fostul ei soț nu apare. Apare însă în pozele de studio realizate de fotograful profesionist Marius Bărăgan,  imagini pe care cântăreața le-a distribuit, cu generozitate, pe contul său de Instagram.

Sursa foto: Instagram