Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încurcat din nou ițele. Ce s-a întâmplat la tribunal

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încurcat din nou ițele. Ce s-a întâmplat la tribunal
Să fie oare mâna destinului la mijloc? De doi ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se chinuiesc să termine o căsnicie toxică, dar nu reușesc.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu s-au înțeles din nou la termenul din 4 noiembrie de la tribunal.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au încurcat din nou ițele. Ce s-a întâmplat la tribunal

Termenul din 4 noiembrie de la tribunal a fost din nou cu ghinion pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De data afaceristul i-a propus o tranzație amiabială, dar Claudia Pătrășcanu a vrut altceva. Solista a fost extrem de nervoasă când a ieșit din sala de judecată și a exclamat că Gabi nu vrea sub nici o formă să termine odată această situație neplăcută pentru amândoi.

„Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul. O fi gelos!”, a mărturisit nervoasă Claudia Pătrășcanu, conform spynews.ro.

Cântăreața a formulat o cerere de recuzare împotriva completului de judecată

Nici Gabi Bădălău nu a rezistat și a precizat pentru emisiunea lui Dan Capatos că încă soția sa a formulat acum o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psihologic. Dar și împotriva completului de judecată. ”Instanța la termenele anterioare a admis un evaluator psihologic, urma ca pe 8 noiembrie să înceapă ședințele. Claudia a formulat o cerere de recuzare împotriva evaluatorului psiholog și o cerere de recuzare împotriva completului de judecată”, a declarat afaceristul.

De ce nu s-a ajuns la o înțelegere

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între cei doi, dar dacă bruneta ar fi acceptat propunerea lui Bădălău atunci divorțul s-ar fi terminat de data asta rapid. În ultima perioadă, cei doi păreau că au ajuns la o înțelegere. Mai ales că artista i-a dat lui Bădălău și o procură pentru a putea să plece cu micuții într-o vacanță în Dubai.

Sursă foto: instagram