Cătălin Botezatu n-a slăbit-o deloc pe Anamaria Prodan în Dubai. Noapte incendiară

Cătălin Botezatu n-a slăbit-o deloc pe Anamaria Prodan în Dubai. Noapte incendiară
Au fost săruturi, fițe, băuturi scumpe și vicii la vedere la petrecerea de noaptea trecută din Creek Port din Dubai. O petrecere tematică, în care invitații au purtat exclusiv haine albe. Cu o singură excepție, masculină: Cătălin Botezatu. 

Cu un pas spre divorț și atentă să țină garda sus, Anamaria Prodan are pe cine se baza. Cătălin Botezatu n-a slăbit-o deloc pe Anamaria Prodan  la petrecerea din Dubai. El îi este prieten adevărat și pe viață, după cum am aflat din postările lor. Anamaria și Cătălin se iubesc sincer și nu se tem să își declare acest lucru, public.

Apropiații lor cunosc faptul că designerul vestimentar îi este prieten de nădejde impresarei. Cătălin Botezatu e umărul pe care poate plânge Anamaria Prodan dacă simte nevoia să o facă. El i-a fost alături și în clipele grele, când  impresara și-a pierdut cea mai dragă ființă, mama. Și îi este alături și acum, în pragul divorțului.

Anamaria Prodan s-a distrat copios alături de Cătălin Botezatu

Alături de Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan a radiat la o super petrecerea de fițe. Impresara a purtat un costum alb cu pantalon și dungi precum cele de trening, fără top. Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce dansa pe ritmurile muzicii, cu un zâmbet larg pe față și o băutură scumpă în mână. Ocazional, a vapat. Ea a fost mai tot timpul în compania celebrului designer.

Si cântăreața Ruby a participat la eveniment, fiind, mai tot timpul în live, pe rețelele de socializare. „Sunt live acum! Vă pupăm de aici, de la cea mai frumoasă petrecere din Dubai! Vă pupă dulcețile! Sunt aici cu cea mai selectă companie. Sunt aici cu marele Cătălin Botezatu, idolul românilor, și cea mai puternică femeie din România, visez la puterea și determinarea ei, pentru asta muncesc, Anamaria Prodan”, le-a transmis Ruby internauților, în timpul live-ului.

La un moment dat, în cadru a apărut și Eduard Eremia, celebrul promotor de K1. Considerat unul dintre cei mai puternici oameni din sport, el s-a ocupat de organizarea acestui eveniment. Anamaria Prodan l-a sărutat de câteva ori, prietenește, pe obraji. Gestul nu a trecut neobservat. Lumea a aclamat, în timp ce Eremia i-a șoptit impresarei că soția lui e și ea la petrecere, moment în care au început să râdă.

Sursa foto și video: Instagram