Exclusiv. Gabriela Oțil se laudă cu copilul, dar și cu Dani. Iată locul public unde schimbă dovezi pasionale de amor

Exclusiv. Gabriela Oțil se laudă cu copilul, dar și cu Dani. Iată locul public unde schimbă dovezi pasionale de amor
Gabriela și Dani Oțil sunt părinți implicați, chiar dacă, așa cum mărturisea celebrul prezentator, ei nu și-au dorit copil când au intrat în această relație. Micul Luca este adorabil, iar părinții nu se satură să îl drăgălășească.

Prin luna noiembrie, anul trecut, Dani Oțil a recunoscut, la televizor, că nu a vrut copil. ”Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat prin vacanțe să auzim aceeași treabă: e, faceți voi un copil și o să vedeți voi”. Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: fă și tu un copil și o să vezi”, a glumit Dani Oțil, în emisiunea pe care o prezintă cu Răzvan Simion, la Antena 1.

Lucrurile însă s-au schimbat radical după ce l-au ținut în brațe pe micul Luca. E așa de simpatic puștiul încât părinții nu se mai satură să îl privească. Recent, frumoasa lui mămică a distribuit pe rețelele sociale o imagine cu puștiul său, dar și cu desenul (care reprezintă un leu) din camera copilului.

Cum se motivează Gabriela și Dani Oțil să facă sport

Altfel, Gabriela și Dani Oțil sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Însurat și cu copil, Dani Oțil se pregătește să scape de urmele recutrului, astfel că își vinde garsoniera în care s-a iubit pasional cu alte femei înaintea Gabrielei. Cu Gabriela însă schimbă momente pasionale extreme, în locuri publice.

Unul din astfel de momente a fost imortalizat. Dani Oțil, atârnat cu capul în jos, în sala de forță, sărutat pasional de Gabriela lui, care cu ocazia aceasta își etalează corpul perfect sculptat.

Fanii nu s-au abținut de la comentarii. Unii au acuzat-o, în spirit de glumă, evident, că și-a atârnat soțiorul ca să-l mai lungească. Alții pur și simplu au complimentat-o pentru aparența de fotomodel german pe care o are. „Așa ma motivez eu ca sa merg la sala😬🥳👻”, a comentat și Gabriela alături de fotografia distribuită. Dacă ea merge la sală constant, pentru a-și păstra silueta, Dani e și el o prezență constantă la antrenamente. Asta pentru că, pasionat de sporturi cu motor, are nevoie să fie mereu în formă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre