Dani Oțil vrea să șteargă toate amintirile cu Mihaela Rădulescu. A făcut un ultim gest. Foto inedite

Dani Oțil vrea să șteargă toate amintirile cu Mihaela Rădulescu. A făcut un ultim gest. Foto inedite
De când a devenit bărbat însurat și cu copil pe deasupra, Dani Oțil nu mai vrea să se reîntoarcă în trecut nici cu gândul.

S-au dus vremurile în care Dani Oțil stătea liniștit și făcea doar ce vroia. Acum e un bărbat responsabil.

Dani Oțil vrea să șteargă toate amintirile cu Mihaela Rădulescu. A făcut un ultim gest

Vă mai amintiți de celebra garsonieră a lui Dani Oțil, cuibușorul de nebunii al lui și al Mihaelei Rădulescu? Prezentatorul s-a gândit că a venit momentul să o vândă. E cazul să uite de tot ce a fost și să se canalizeze pe viitor. În plus, are o casă superbă la Corbeanca și e nevoie și de bănuți. Așa că a contactat o agenție și s-a pus pe treabă. Doar că atunci când a văzut ce fotografii superbe au putut să facă agenții imobiliari, l-au luat emoțiile. Și parcă nu s-ar mai îndura să dea căsuța lui altcuiva.

„Au făcut niște poze atât de faine și prezentarea de asemenea, încât nici nu-mi vine să mai dau garsoniera. Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și…(aici a făcut câteva gesturi amuzante n.r), a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, a spus Dani Oțil, în stilu-i caracteristic.

Cum arată garsoniera locul în care s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Garsoniera lui Dănuț este poziționată în centrul Capitalei și prezentatorul cere 46.500 de euro. Ce-i drept, cine se va muta aici va avea parte de tot confortul necesar pentru a se simți excelent. Garsoniera arată superb, are o bucătărie dotată cu tot ce e necesar și multe geamuri mari. Dar și multe dulapuri, o comodă, televizor, baie cu cadă și lista poate continua.

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu s-au cunoscut în anul 2008 și au fost împreună până în 2014. „Recunosc că am început relația înainte că Mihaela să divorțeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de pași ca să fim împreună”, a povestit prezentatorul în trecut.

Sursă foto: instagram