Fiica lui Cristian Boureanu poartă bijuterii de top. Diamantele ei valorează cât o garsonieră!

Fiica lui Cristian Boureanu poartă bijuterii de top. Diamantele ei valorează cât o garsonieră!
Ioana Boureanu, fiica celebrului politician Cristian Boureanu, are gusturi scumpe. Tânăra în vârstă de 20 de ani rupe gura târgului la fiecare ieșire în public, impresionând cu haine de la branduri de lux și bijuterii de mare valoare.

Fără îndoială, Ioana Boureanu este răsfățată de părinții săi. Fostul politician, Cristi Boureanu, cunoscut mai mult pentru viața sa mondenă și amoroasă, investește în capriciile fiicei sale.

Ioana preferă cerceii cu diamante

Ioana nu se mulțumește cu puțin și nici nu are pretenții obișnuite. Ea poartă doar haine de la cele mai mari case de modă, haine care au logo-ul firmei la vedere. De asemenea, admiratorii s-au obișnuit cu stilul ei în materie de bijuterii. Ioana poartă doar diamante și brățări Hermes.

În ultimele sale apariții, frumoasa fată și-a etalat piese de la Gucci, poșete Chanel, dar și accesorii precum brățară cu diamante tip tennis, în valoare de minim 10.000 de euro, trei brățări Hermes cu prețul cuprins între 500 și 800 euro bucata, dar și cercei tot cu diamante, în valoare de minim 5.000 de euro, confrom site-urilor de specialitate.

Ioana Boureanu a intrat în atenția publicului după ce a încasat o mamă de bătaie în plină stradă chiar de la tatăl ei, supărat că fiica sa, pe atunci minoră, ieșea prea mult în cluburi, fugea de acasă, fuma și consuma alcool.

De asemenea, în 2019, frumoasa a fost bătută de trei fete în toaleta unui club. I-au spart și un pahar de sticlă în cap și Ioana a ajuns pentru îngrijiri medicale la spital.

Așadar, tânăra nu și-a schimbat foarte mult stilul de viață de la acel moment, continuând să fumeze și să fie o prezență constantă în cluburi, însă părinții săi se declară mândri că Ioana urmează, în prezent, cursurile unei facultăți.

Cristian Boureanu, politicianul transformat în Don Juan

Fostul politician Cristian Boureanu a fost membru al Parlamentului în legislaturile 2004 – 2008 și 2008 – 2012. În legislatura 2004-2008, Cristian Boureanu a fost ales pe listele PNL, iar din septembrie 2006 a devenit deputat independent.

În vârstă de 48 de ani, Boureanu a fost căsătorit de două ori.

În perioada 2000-2004, Cristian Boureanu a fost căsătorit cu Irina, mama fiicei lui, Ioana. Ulterior, în perioada 2007-2014, Cristian Boureanu a fost însurat cu fostul model Valentina Pelinel. Aceasta l-a părăsit pe Boureanu după ce s-a cuplat cu nașul lor de cununie, Cristian Borcea.

După divorțul de Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a început o relație cu Laura Dincă, dar și de ea s-a despărțit luna trecută.

Boureanu este celebru pentru scandalul pe care l-a generat cu o echipă de polițiști de la Rutieră, acesta devenind agresiv față de un agent. Polițistul a rispostat la lovitura primită de la Boureanu și i-a dat un pumn care l-a pus pe politician la pământ. Incidentul a fost surprins de camerele jurnaliștilor.