Adelina își face regulat curățenie în dressing și donează hainele pe care le poartă rar sau deloc. Cu asta s-a ocupat și în aceste zile. Vedeta a povestit pe social-media ce face, ca să fie un exemplu și pentru alții.

„De Black Friday putem profita de reducerile de până la 80% să ne reînnoim garderoba, dar reprezintă și o bună ocazie să facem donații de haine pentru cei nevoiași. Asta am făcut și eu. Am mers cu hainele pe care nu le mai port la containerul amplasat de echipa Fashion Days în punctul cel mai apropiat”, a mărturisit vedeta pe Instagram. Poate sunteți curioși ce a donat. Adelina Pestrițu a scos din dressing pantaloni, rochii și bluze, dar și mai multe perechi de încălțări din colecția-i fabuloasă.

Fosta prezentatoare TV este mereu în pas cu moda și face shopping regulat. În vechea locuință nu mai avea loc să pună un ac în dressing. Odată mutată în casă nouă, acest spațiu a primit noi dimensiuni, mult mai ample.

Dar asta a însemnat automat acumulare de noi și noi ținute. Shopping-ul a fost încurajat și de pandemia  care a venit la pachet cu restricții de mobilitate, astfel că a cumpăra online a fost una din îndeletnicirile multora, iar Adelina Pestrițu nu face excepție.

Adelina Pestrițu își împarte hainele cu săracii și fanele

Și în anii trecuți Adeliana și-a donta hainele. Pe unele dintre ele le-a expediat direct admiratoarelor ei, care nu s-au sfiit să i le ceară. „Hainele le donez. Mă refer la cele de care m-am plictisit. Sau la cele pe care nu le-am purtat. Am haine cărora nici măcar nu am îndrăznit să le rup eticheta… După un timp petrecut în dressingul meu, consider că e cazul să aibă un alt proprietar.

Și fac cumva ca aceste haine să fie motiv de bucurie pentru alt fete care au nevoie sau care s-ar bucura de ceva nou. În principiu, ajut oameni nevoiași, fie că sunt de pe stradă sau pe care deja îi știu și la care merg cu drag – îi vizitez nu doar de sărbători, așa cum se poartă. Mai am fete pe Facebook și pe Instagram care-mi scriu că-și doresc haine de la mine.

Iar eu le răspund la mesaje. Și le trimit lucrurile pe cheltuiala mea. Apoi, îmi place să văd poze în care poartă hainele sau mesajele lor de bucurie. Sunt fete care poate nu-și permit o anumită pereche de încălțări, nu neapărat foarte scumpe”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-un interviu, anul trecut.

Sursa foto. Instagram

Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură în vila logodnicului ei, Bodi, reținut de DIICOT

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri