Joi, Gina Pistol „a dat” din casă. A fost mai mult decât generoasă cu fanii săi și a prezentat cel mai simpatic picioruș de bebeluș. Al Josephinei, evident. „Băi nene, mie-mi vine s-o pup într-una”, mărturisește vedeta. A crescut bine și frumos micuța Ginei și a lui Smiley.

Cu ocazia aceasta a povestit despre cum e viața lor, fetele frumoase ale lui Smiley. După primele luni agitate, în care Josephine și-a ținut părinții treji nopți la rând, fetița s-a făcut cuminte. Doarme mult, legat. Motiv de bucurie pentru părinți, care pot fi și ei mai relaxați.

Gina are totuși un motiv de stres. Nu veți ghici care e acesta. Tăierea unghiuțelor! Iată ce povestește. „Sunt cu fiica afară. Aștept sa doarmă. Ca să-i pot tăia unghiuțele. Băi nene, cresc unghiuțele astea cu o viteză incredibilă. Bine, bietul copil abia s-a trezit. Mi-a dormit toată noaptea, până la 9,00 dimineața, am mai dormit apoi până la 11,30. Iar eu vreau să adoarmă!

Îngerașii din casa lui Smiley

Gina Pistol  are însă și o dilemă. „De ce zâmbesc bebelușii când se uită într-un punct? Am văzut și copiii unor prietene, la fel. Deci se uită la un punct fix în casă și zâmbește de parcă cineva se scălâmbăie la ea, parcă se strâmbă și se joacă cu ea. Ziua e funny când face asta. Dar noaptea, când suntem singure acasă nu mai e atât de funny.

Uneori se uită peste umărul meu și se oprește din mâncat și râde așa, cu sunet, pe urmă continuă să mănânce. Mă uit, poate e Gosha în spatele meu, dar nu e nimic… Îngerași…”, a mai spus Gina pe Instagram într-o postare.

Sursa foto: Instagram

Cu cine va împărți Narcisa cei 30.000 de euro de la Chefi la cuțite!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp